Лікарі апітерапевти рекомендують давати прополіс для дітей в лікуванні різних захворювань і для профілактики їх виникнення. Його використовують для зміцнення імунітету, лікування захворювань дихальних шляхів, ЛОР-захворювань, а також запальних і простудних хвороб. Прополіс складається з величезної кількості різноманітних мінеральних речовин і вітамінів, які так корисні діткам.

Що таке прополіс?


Бджоли збирають смолисті речовини, які виробляються рослинами для захисту. Отриману речовину вони використовують для дезінфекції у вулику. Смолисті речовини комахи збирають з бруньок, молодих листків берези, тополі і осики. Отримані речовини вони перетравлюють, так і отримують прополіс.
чи можна прополіс дітям

В залежності від того з якої рослини потрапив до бджолиного вулика, такий колір і має. Він може бути зеленим, червоним, бурим, жовто-сірого і коричневого кольорів. В основі продукту виділяють:
  • поліфеноли, низькомолекулярні спирти, альдегіди;
  • віск, який складається з жирних рослинних кислот;
  • смоли та ефірні ароматичні масла;
  • пилок;
  • вітаміни, флавоноїди та дубильні речовини;
  • мінерали та мікроелементи.

Після вживання прополісу дітки стають більш стійкими до різноманітних хвороб і вірусів. Імунітет зміцнений, тому і з хворобами бореться значно краще.

Купити прополіс можна у нас, зателефонувавши за одним з телефонів:
+380984298830
+380955638797


Здавна практично в кожній хаті була настоянка прополісу для лікування нею маленьких мешканців. Новонародженому маляті капали її на пупик для скорішого його загоєння. Протирали для дезінфекції речі, якими гралося маля. Також настоянка заміняла практично половину сучасної домашньої аптечки. Нею протирали садна, порізи, забої, дезінфікували і знімали біль. Головне, щоб прополіс не містив ніяких домішок. На сімейній пасіці «Веслий Шершень» дуже відповідально відносяться до збору цього продукту. Тому, купуючи продукцію у Нас не потрібно переживати про його якість.

Як давати прополіс?


Сучасні дітки, під впливом екології і великої кількості продуктів харчування, які виготовляються без особливого дотримання потрібних умов, часто хворіють. Багато батьків шукають спосіб, як захистити свою дитинку. Цим ефективним і нешкідливим засобом може стати звичайна настоянка з прополісу. Спосіб і дози застосування для кожного випадку і хвороби різні, тому перед тим як починати лікування, слід проконсультуватися з лікарем і уважно прочитати інструкцію про те, як давати прополіс дітям.
Через те, що прополіс – продукт, який може викликати серйозні алергічні реакції, потрібно для початку ввести в організм дитини буквально декілька крапель продукту (по одній з проміжком у 5-6 годин).
як давати прополіс дітям

Немовлятам, які страждають від болю під час прорізування зубів, протирають настоянкою прополісу ясна. Завдяки своїм протизапальним і антисептичним властивостям, засіб часто використовують для лікування стоматиту та різних пошкоджень слизової рота. Дітям потрібно розбавляти настоянку у воді. Адже алкоголь шкідливо впливає на дитячий організм. Краще приготувати водний екстракт.

Водний екстракт прополісу


Для його приготування знадобиться 20-25 г продукту. Його потрібно розкачати у тоненькі качалочки і покласти в морозильну камеру для повного застигання. Далі заморожені качалочки кладуться у товстий поліетилен і б’ються молотком, для отримання дрібних крихт. У 1/3 стакана води потрібно, за допомогою водяної бані, розчинити одну таку крихту. Нагрівати суміш потрібно близько години. Для того, щоб екстракт не зіпсувався, його зберігають у холодильнику.

Що лікують прополісом?


Для профілактики простудних захворювань екстракт прополісу разом з медом додають у воду і дають пити дітям. Меншим – по півсклянки на день, старшим – склянку.
Настоянку можна додати в чай чи сік, з розрахунку 1 крапля на кожен рік життя. Для профілактики вистачить одного разу на день, а для лікування – тричі.
Отже, чи можна прополіс дітям? Не можна, а потрібно. Якщо дитина не має алергії на продукт, то його можна застосовувати для лікування багатьох недугів.
Багато батьків лікують кон’юнктивіт, отит і нежить водною настоянкою прополісу. З неї роблять краплі і примочки. Особливо корисним засіб стане для тих діток, які відвідують садочок і часто хворіють. Прополіс допоможе зміцнити імунітет і запустити захисні функції організму.
Щоб шкіра немовляти була чиста і він не страждав від попрілостей, його періодично можна купати у ванні з додаванням цього диво-засобу. Також можна змащувати проблемні місця оливковою олією з додаванням прополісу.
Щоб знезаразити приміщення під час сезонних інфекцій, потрібно шматочок бджолиного продукту покласти в увімкнений фумігатор і залишити на декілька годин.

Від кашлю


Прополіс від кашлю дітям теж широко застосовується різними способами:
  1. роблять інгаляції;
  2. використовують як прополісну жувачку, розраховану на більш старших дітей;
  3. полощуть ротову порожнину і горло для знешкодження мікробів, якщо дитина вже вміє це робити;
  4. готують відвар в комплексі з ромашкою, календулою і звіробоєм;
  5. змащують груди маззю на основі прополісу;
  6. роблять компреси.

Компрес робиться лише за відсутності підвищеної температури тіла. Для його приготування знадобиться:
12 ст ложок теплої води
1 ст ложка спиртової настоянки
Натуральна тканина
чи можна давати прополіс дітям

Настоянку змішують з водою, змочують у цій рідині тканину і накладають на горло і груди. Зверху все обмотується поліетиленом, обкладається ватою і зверху обмотується теплим шарфом. Такий компрес краще лишити на всю ніч.
Також своєю відхаркуючою дією може похвалитися тепле молоко з додаванням прополісу. Лікуючи кашель такими засобами можна значно зекономити кошти і не нашкодити організму. Слід лише дотримуватися інструкції з використання і не нехтувати консультаціями у лікаря.

При захворюваннях горла


Хворе горло теж може завдати багато проблем, адже воно не лише завдає неприємних і болючих відчуттів, а й сильно піднімає температуру. Для лікування використовують різноманітні методи, які підходять для дитини за віком.
Прополіс від горла для дітей використовують як засіб для полоскання. Він зніме запальний процес, зменшить біль і знешкодить мікроби і бактерії, які там утворилися. Таким чином хвороба не зможе прогресувати. Також його розжовують для знезараження ротової порожнини і горла.

Придбати прополіс в Україні можна за телефоном:
+380984298830
+380955638797
banner


Зменшать неприємні відчуття і теплі інгаляції з прополісом. Також водяною настоянкою можна обробляти мигдалини з допомогою шприцу без голки. Для тих же цілей беруть і масло змішане з настоянкою прополісу, і також обробляють ним мигдалини.
Ліки на прополісі – це чудодійні ліки, адже вони ефективно лікують, зміцнюють імунітет в цілому і, саме головне, не шкодять печінці, ниркам, не викликають ускладнень.

Мы Всегда Рады Проконсультировать
По Любому Интересующему Вас Вопросу.
Калькулятор приема продуктов пчелы
Возраст
Заказ
×

Отзывы

Что о нас говорят клиенты

Принимал курс по лечению хронического простатита. Сделал как рекомендовали на пасеке «Веселый Шершень» - 2 курса с перерывом. На первом месяце приема почувствовал какие то изменения в предстательной, но воспаление до конца не ушло. При приеме второго курса стал чувствовать себя намного лучше. Уже 8 месяцев как не беспокоит предстательная. Очень Вам благодарен за ваши продукты и за оказанную консультацию.

Фото
Игнатенко Владислав

Артемовск

Спасибо Дмитрий и Ольга за Вашу продукцию, а особенно за глазные капли. Страдаю глаукомой уже много лет. Болезнь прогрессирует, но благодаря Вашим каплям чувствую что прогресс уменьшился и видеть немного лучше стала. Жаль что они не излечивают данную болезнь, но и на этом огромное спасибо.

Фото
Лариса Ивановна

Киев

Долго искала свечи от геморроя на натуральной основе, так как в аптеке очень часто в состав свечей входит какой хим препарат. Увидела, что на семейной пасеке Веселый Шершень в состав входит только масло какао и прополис. Очень обрадовалась и сразу же заказала. Свечами осталась довольна – проблема решена не до конца, но прогресс существенный.

Фото
Раиса Павловна

Винница

Много лет уже как перешла на натуральную косметику. Часть делаю сама, беря информацию в интернете, часть покупаю. А вот от вашего крема питательного я просто в восторге. Пользуюсь постоянно и для лица и для рук. Да и мыло медовое то же теперь в нашей семье есть постоянно. На супермаркет не променяем.

Фото
Крючко Валентина

Запорожье

Дуже дякую Вам, Ольга за гарний рекомендований продукт – настій воскової молі. Моя дитина (дівчинка 7 років) постійно хворіла на запалення бронхів і ми часто проводили багато часу по лікарнях, в яких крім антибіотиків нічого не давали. Почала шукати народні способи лікування бронхіту і знайшла Вас. Моя дитина почала набагато менше хворіти і легше переносити захворювання. Також окремо дякую за бджолину пергу для імунітету.

Фото
Каноненко Ольга

Винница

Перенес серьезный кризис и получил инсульт. Моя дочь нашла информацию что хорошо помогает при данной проблеме для восстановления восковая моль. Позвонив мы получили консультацию, что лучше принимать курсом восковую моль с настойкой подмора. Так и сделали. Принимаю уже 4 месяц. Изменения на лицо. Но для полного восстановления хочу еще попринимать 2-3 месяца. Спасибо вам и вашим пчелкам за хорошие продукты.

Фото
Иван Федотович

Днепропетровск

Применяем Ваш курс повышения иммунитета всей семье и это первый год, когда мы с мужем не болели вовсе, а дочка только 1 раз. Мы очень довольны и впредь будем вашими постоянными клиентами.

Фото
Сергей и Валентина Мирошниченко

Киев

Как кормящая мама при кормлении ребенка появилась проблема с лактацией на 6 месяце. Вычитала что очень хорошо помогает Апилак на основе маточного молочка, но чистое маточное молочко оказывает действие еще сильнее. Мы заказали на семейной пасеке данный продукт. И уже после 4 дней приема молоко возобновилось в нужном объеме, а через 2 недели приема пришлось сцеживать лишнее. Очень понравился Ваш продукт. Теперь задумалась о курсе поднятия иммунитета. Спасибо за помощь.

Фото
Марина

Васильевка

Огромное спасибо пчелкам и Веселому Шершню. Болею много лет сахарным диабетом. Кроме медикаментов и особого питания ничего не помогает в жизни. Но я оптимист и стараюсь еще заниматься здоровым образом жизни. Покупая акационный мед у Дмитрия, он посоветовал приобрести настойку пчелиного подмора для понижения сахара. Не очень доверяя я приобрела. И сделала это не зря. По истечении 1 месяца сахар стал реже повышаться (чаще была виновата сама, так как не соблюдала диету). Пропила уже 3 месяца. Чувствую себя гораздо лучше. Какая то даже работоспособность появилась. Дмитрий, огромное человеческое спасибо Вам.

Фото
Лакута Валентина

Донецк

Дмитро, велике спасибі за смачний соняшниковий мед і за прополісний мед. Вживали заздалегідь і всю зиму вся наша велика родина не хворіла. Тільки онук небагато. На наступний сезон замовимо знову заздалегідь.

Фото
Дашко Іван

Львів

Страдаю много лет гайморитом. Как пробили, так стал постоянным «клиентом» больницы. Заказывая мед на пасеке «Веселый Шершень» увидел мазь Стоп гайморит и решил попробовать, так как цена была довольно таки демократичная. И после 2 недель использования увидел улучшения. С моим хроническим запущенным гайморитом чувствовать себя стал лучше. Рекомендую.

Фото
Пахомов Сергей

Харьков

Проходил лечение на семейной пасеке «Веселый Шершень» по лечению аденомы простаты. Произошло сильное воспаление от переохлаждения и сильно воспалилась предстательная. Да и врачи диагностировали увеличение аденомы. После 2 недель приема курса почувствовал что частично ушло воспаление. А уже после 2 месяцев приема воспаление исчезло. Аденома не уменьшилась после сделанного УЗИ в конце курса, но и не наблюдалось увеличение. Спасибо за оказанную консультацию и помощь. В ближайшее время планирую пройти еще один курс.

Фото
Игорь Марчук

Одесса

После года лечения от туберкулеза легких и устойчивости к медикаментам в больнице сам врач порекомендовал попробовать настойку восковой моли. Долго искал в интеренете и остановился на семейной пасеке «Веселый Шершень», где получил полную консультацию и после получения продукции дали инструкцию по применению. Также заинтересовала схема лечения туберкулеза восковой моли с настойкой прополиса, так как больше нигде такого не слышал. Уже через 3 месяца приема заболевание перешло в закрытую форму и к 7 месяцу исчезли и дыры. Сейчас, будучи уже здоровым, пропиваю профилактически 3-4 раза в год. Спасибо за вторую жизнь.

Фото
Владимир

Харьков

Мой сын уже много лет болеет псориазом и мы перепробовали наверное уже пол аптеки препаратов от данного заболевания. Практически все или не дают эффекта, или вызывают аллергию. Вычитала, что очень хорошо помогает прополисная мазь. Получив консультацию от Ольги, что именно 40% прополисная мазь хорошо справляется с данным заболеванием мы заказали и остались очень довольны. Теперь только ей и спасаемся. А самое главное – есть эффект и нет побочных действий данного продукта.

Фото
Крамаренко Ирина

Днепрорудный

Постоянно работаю на улице и на огороде. Часто обветриваются руки. Попробовала кремлевскую мазь использовать как крем. И мне безумно нравится. Теперь заказываю периодически данную мазь у Ольги.

Фото
Жанна Игнатьевна

Кременчуг

Оставить комментарий
    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
ukraina.net.ua - каталог сайтов Украины