Чи корисна воскова моль для людини?



Добрий день, дорогі друзі! Сьогодні ми хочемо торкнутися відразу 2 важливих питання: яка корисність настоянки воскової молі для людини і як її приймати правильно. Сідайте по зручніше....

восковая моль при беременности


Воскова міль або вогнівка – це єдина в світі істота, яка здатна перетравлювати просочений усіма продуктами бджільництва віск. Тобто вогнівка може проникати в бджолиний вулик (обов'язково в той, де живуть і «працюють» бджоли) і залишати там своїх личинок, які харчуються не «чим попало», а воском з бджолиних сот. Колись бджолярі вважали це істота своїм найлютішим ворогом, сьогодні ж вони змогли оцінити властивості воскової молі по достоїнству. А допомогли їм у цьому вчені, які почали проводити дослідження препаратів, приготованих на основі личинок цього метелика.

Купити настоянку воскової молі 20% в Україні ви завжди можете у нас, на сімейній пасіці 'веселий Шершень' за тел:
+380984298830
+380955638797


Першим про його користь заговорив Мечников, який довів, що Огнівка виробляє особливий фермент, який згубно діє на мікобактерії туберкульозу. Слідом за ним лікувальні властивості воскової молі оцінив доктор Мухін, який все життя хворів на туберкульоз, але зміг вилікуватися завдяки дивовижним властивостям настоянки, приготовленої на основі вогнівки. Історія його лікування була досить сумною. У Мухіна через цю страшну хворобу померла мати і двоє страшних братів, після чого його бабуся дізналася про відому в ті часи народну цінительку і відвела свого онука до неї. Цілителька дала Мухіну препарат на основі вогнівки, завдяки якому він зміг прожити довге (і повне науковими дослідженнями) життя.

Хімічний склад личинок




Ефективне лікування захворювань воскової міллю обумовлено хімічним складом личинок, адже при переробці воску вони акумулюють в собі всі корисні речовини і стають відмінним сировиною для приготування ліків майбутнього. Основним хімічним компонентом личинок є фермент церраза, який здатний розчиняти стінки шкідливих для людини бактерій (паличок Коха, ракових клітин, вірусів і так далі).

Читайте так само: У чому сила продукту життєдіяльність воскової молі

Також їх склад входять моно і полісахариди (наприклад, фруктоза і галактоза), вільні амінокислоти і жирні кислоти, які благотворно впливають на печінку і беруть участь в процесах відновлення (регенерації) старих клітин. Саме склад робить ефективним лікування воскової міллю, відгуки про прийом препаратів з неї можна зустріти різні, але переважають серед них, безумовно, позитивні. Група італійських дослідників вважає, що ліки з вогнівки можуть стати своєрідним «еліксиром молодості», а все через те, що в їх складі знаходиться дев'ять незамінних амінокислот. Ці амінокислоти беруть участь в оновленні всіх клітин організму, так як входять до складу будь-якої тканини. Отже, збільшення їх кількості в організмі збільшує здатність тканин до регенерації. Це робить організм більш витривалим і допомагає запобігти появі вікових захворювань.

Де купити настоянку?



Купити препарати з вогнівки можна на сімейній пасіці «Веселий Шершень» виробники якої дуже відповідально підходять до процесу їх виробництва. Для приготування ліків збирають тільки ті личинки, які не досягли стадії окукливания. Якщо знехтувати цим правилом, то прийом воскової молі буде неефективним, так як перед окукливанием личинки перестають харчуватися і виробляти корисні ферменти. До речі, ні лялечка, ні метелик цього метелика нічого не їдять, вони харчуються лише тими речовинами, які встигли накопичити, перебуваючи в стадії гусениць. При всьому цьому метелики ще й встигають відкладати яйця. Навіть уявити важко наскільки багато корисних речовин накопичує в собі личинка за два місяці свого розвитку, що цього запасу вистачає на стільки «справ».

как пить восковую моль


Як відомо, рецептів приготування воскової молі існує маса, але багато хто з них не підкріплені конкретними інструкціями, тому дуже важливо при приготуванні рецепта мати дієву інструкцію із застосування. Сімейна Пасіка "Веселий шершень" прикріплює інструкцію до кожного флакону лікарського засобу. У ній міститься інформація про те, які захворювань можна вилікувати за допомогою цього засобу, як його приймати і скільки часу (імовірно) може тривати лікування. Це дуже важливо, так як деякі виробники продають нібито флакони з настоянкою або екстрактом воскової молі, але на них немає навіть наклейки з назвою. Такі ліки купувати не рекомендується (в кращому випадку це буде просто вода, яка не принесе шкоди організму, а в гіршому – розчин з якимось шкідливим барвником).

Показання до застосування настоянки воскової молі



  • Туберкульоз. Про те, що лікує воскова міль можна говорити дуже довго, адже личинки цього метелика можуть лікувати дивно велика кількість захворювань. Вогнівка виробляє церразу, яка розчиняє стінки мікобактерій туберкульозу, роблячи їх вразливими до клітин імунної системи і ліків, що прописуються лікарем. Це дуже важливо, так як лікування великою восковою міллю хворих на туберкульоз не викликає ускладнень, в той час як прийом сильнодіючих фармакологічних препаратів, які видають в тубдиспансері, сприяє руйнуванню як патогенних, так і корисних мікроорганізмів.
  • Бронхіт, астма. Вогнівка має виражений відхаркувальний ефект, так як вона покращує дренажну функцію легенів. Це дозволяє використовувати препарати з неї для лікування бронхіту (як гострого, так і хронічного). Особливої уваги заслуговує той факт, що воскова міль для дітей не менш корисна, ніж для дорослих. Вона допомагає усунути симптоми бронхіальної астми і зробити організм дитини більш стійким до впливу алергенів. Постійний прийом цього засобу сприяє зниженню глюкози і рівня холестерину. Це є хорошою профілактикою розвитку цукрового діабету і атеросклеротичних змін судин.
  • Безпліддя. Сучасна екологія і швидкий ритм життя молодих людей погано позначається на роботі їх репродуктивної системи, саме тому сьогодні у кожної третини пари виникають проблеми із зачаттям дітей. Але вчені з'ясували, що воскова міль при безплідді дає відмінні результати, її прийом робить благотворний і на жінок, і на чоловіків, тому лікуватися нею повинні обидва партнери. У чоловіків даний препарат здатний підвищувати якість ерекції і збільшувати активність сперматозоїдів. А у жінок він покращує роботу яєчників і покращує стан нормальної мікрофлори піхви. Все це створює сприятливі умови для зачаття дитини. Крім цього, воскова міль при вагітності позитивно впливає на організм майбутньої матері, насичуючи кров корисними вітамінами і мікроелементами. Вона виключає ризик розвитку анемії вагітних і зменшує симптоми токсикозу.


лечение восковой молью, отзывы


  • Депресія. Серотонінподобние речовини, що містяться в личинках, підвищують настрій і працездатність людини, тому огневку рекомендують приймати людям, які схильні впадати в депресію. Її також можна пити в період осінньо-весняної «нудьги», коли не хочеться нічого робити (а робити потрібно). Тим більше її корисний склад може не тільки підняти настрій, а ще й захистити організм від всіляких респіраторних інфекцій.
  • Відновлення після операцій. У складі препаратів знаходяться серотонінові протеази, які надають лизирующий ефект на організм, перешкоджаючи утворенню спайок, рубців. Тому їх прийом буде корисний після хірургічних операцій або великому гнійному запаленні.


Як приймати воскову моль 20%?




Інформація про те, як приймати воскову моль міститься в інструкції до препарату. Для кожного захворювання існує своя схема прийому. При профілактичному застосуванні кількість крапель екстракту або настоянки знижують до мінімуму (20-25 крапель 2 рази на день натщесерце), а при лікуванні підвищують. Якщо хвороба важка (наприклад, туберкульоз легенів третьої стадії), то кількість крапель, яке зазначено в інструкції збільшується в 1,5 рази. Коли настане поліпшення, то обсяг прийнятого препарату можна буде поступово зменшувати. Перед тим як пити воскову моль потрібно ретельно вивчити інструкцію, особливу увагу приділивши протипоказань до прийому. Її не можна пити людям, у яких вже зустрічалася алергія на продукти бджільництва, також цей препарат протипоказаний дітям до 3-х років (дія препарату на дітях до 3-х років не досліджувалося).

Замовити воскову моль можна за тел:
+380984298830
+380955638797
banner


Воскова міль - це дуже цінний для людства продукт, корисні властивості і хімічний склад якого досі знаходиться в стадії вивчення. Вже сьогодні відомо, що цей непримітний на вигляд метелик може вилікувати і туберкульоз, і безпліддя, і застуду. Можливо, завтра людство дізнається, що рак виліковний.

З повагою сімейна пасіка «Веселий Шершень»!

Мы Всегда Рады Проконсультировать
По Любому Интересующему Вас Вопросу.
Калькулятор приема продуктов пчелы
Возраст
Заказ
×

Отзывы

Что о нас говорят клиенты

Принимал курс по лечению хронического простатита. Сделал как рекомендовали на пасеке «Веселый Шершень» - 2 курса с перерывом. На первом месяце приема почувствовал какие то изменения в предстательной, но воспаление до конца не ушло. При приеме второго курса стал чувствовать себя намного лучше. Уже 8 месяцев как не беспокоит предстательная. Очень Вам благодарен за ваши продукты и за оказанную консультацию.

Фото
Игнатенко Владислав

Артемовск

Спасибо Дмитрий и Ольга за Вашу продукцию, а особенно за глазные капли. Страдаю глаукомой уже много лет. Болезнь прогрессирует, но благодаря Вашим каплям чувствую что прогресс уменьшился и видеть немного лучше стала. Жаль что они не излечивают данную болезнь, но и на этом огромное спасибо.

Фото
Лариса Ивановна

Киев

Долго искала свечи от геморроя на натуральной основе, так как в аптеке очень часто в состав свечей входит какой хим препарат. Увидела, что на семейной пасеке Веселый Шершень в состав входит только масло какао и прополис. Очень обрадовалась и сразу же заказала. Свечами осталась довольна – проблема решена не до конца, но прогресс существенный.

Фото
Раиса Павловна

Винница

Много лет уже как перешла на натуральную косметику. Часть делаю сама, беря информацию в интернете, часть покупаю. А вот от вашего крема питательного я просто в восторге. Пользуюсь постоянно и для лица и для рук. Да и мыло медовое то же теперь в нашей семье есть постоянно. На супермаркет не променяем.

Фото
Крючко Валентина

Запорожье

Дуже дякую Вам, Ольга за гарний рекомендований продукт – настій воскової молі. Моя дитина (дівчинка 7 років) постійно хворіла на запалення бронхів і ми часто проводили багато часу по лікарнях, в яких крім антибіотиків нічого не давали. Почала шукати народні способи лікування бронхіту і знайшла Вас. Моя дитина почала набагато менше хворіти і легше переносити захворювання. Також окремо дякую за бджолину пергу для імунітету.

Фото
Каноненко Ольга

Винница

Перенес серьезный кризис и получил инсульт. Моя дочь нашла информацию что хорошо помогает при данной проблеме для восстановления восковая моль. Позвонив мы получили консультацию, что лучше принимать курсом восковую моль с настойкой подмора. Так и сделали. Принимаю уже 4 месяц. Изменения на лицо. Но для полного восстановления хочу еще попринимать 2-3 месяца. Спасибо вам и вашим пчелкам за хорошие продукты.

Фото
Иван Федотович

Днепропетровск

Применяем Ваш курс повышения иммунитета всей семье и это первый год, когда мы с мужем не болели вовсе, а дочка только 1 раз. Мы очень довольны и впредь будем вашими постоянными клиентами.

Фото
Сергей и Валентина Мирошниченко

Киев

Как кормящая мама при кормлении ребенка появилась проблема с лактацией на 6 месяце. Вычитала что очень хорошо помогает Апилак на основе маточного молочка, но чистое маточное молочко оказывает действие еще сильнее. Мы заказали на семейной пасеке данный продукт. И уже после 4 дней приема молоко возобновилось в нужном объеме, а через 2 недели приема пришлось сцеживать лишнее. Очень понравился Ваш продукт. Теперь задумалась о курсе поднятия иммунитета. Спасибо за помощь.

Фото
Марина

Васильевка

Огромное спасибо пчелкам и Веселому Шершню. Болею много лет сахарным диабетом. Кроме медикаментов и особого питания ничего не помогает в жизни. Но я оптимист и стараюсь еще заниматься здоровым образом жизни. Покупая акационный мед у Дмитрия, он посоветовал приобрести настойку пчелиного подмора для понижения сахара. Не очень доверяя я приобрела. И сделала это не зря. По истечении 1 месяца сахар стал реже повышаться (чаще была виновата сама, так как не соблюдала диету). Пропила уже 3 месяца. Чувствую себя гораздо лучше. Какая то даже работоспособность появилась. Дмитрий, огромное человеческое спасибо Вам.

Фото
Лакута Валентина

Донецк

Дмитро, велике спасибі за смачний соняшниковий мед і за прополісний мед. Вживали заздалегідь і всю зиму вся наша велика родина не хворіла. Тільки онук небагато. На наступний сезон замовимо знову заздалегідь.

Фото
Дашко Іван

Львів

Страдаю много лет гайморитом. Как пробили, так стал постоянным «клиентом» больницы. Заказывая мед на пасеке «Веселый Шершень» увидел мазь Стоп гайморит и решил попробовать, так как цена была довольно таки демократичная. И после 2 недель использования увидел улучшения. С моим хроническим запущенным гайморитом чувствовать себя стал лучше. Рекомендую.

Фото
Пахомов Сергей

Харьков

Проходил лечение на семейной пасеке «Веселый Шершень» по лечению аденомы простаты. Произошло сильное воспаление от переохлаждения и сильно воспалилась предстательная. Да и врачи диагностировали увеличение аденомы. После 2 недель приема курса почувствовал что частично ушло воспаление. А уже после 2 месяцев приема воспаление исчезло. Аденома не уменьшилась после сделанного УЗИ в конце курса, но и не наблюдалось увеличение. Спасибо за оказанную консультацию и помощь. В ближайшее время планирую пройти еще один курс.

Фото
Игорь Марчук

Одесса

После года лечения от туберкулеза легких и устойчивости к медикаментам в больнице сам врач порекомендовал попробовать настойку восковой моли. Долго искал в интеренете и остановился на семейной пасеке «Веселый Шершень», где получил полную консультацию и после получения продукции дали инструкцию по применению. Также заинтересовала схема лечения туберкулеза восковой моли с настойкой прополиса, так как больше нигде такого не слышал. Уже через 3 месяца приема заболевание перешло в закрытую форму и к 7 месяцу исчезли и дыры. Сейчас, будучи уже здоровым, пропиваю профилактически 3-4 раза в год. Спасибо за вторую жизнь.

Фото
Владимир

Харьков

Мой сын уже много лет болеет псориазом и мы перепробовали наверное уже пол аптеки препаратов от данного заболевания. Практически все или не дают эффекта, или вызывают аллергию. Вычитала, что очень хорошо помогает прополисная мазь. Получив консультацию от Ольги, что именно 40% прополисная мазь хорошо справляется с данным заболеванием мы заказали и остались очень довольны. Теперь только ей и спасаемся. А самое главное – есть эффект и нет побочных действий данного продукта.

Фото
Крамаренко Ирина

Днепрорудный

Постоянно работаю на улице и на огороде. Часто обветриваются руки. Попробовала кремлевскую мазь использовать как крем. И мне безумно нравится. Теперь заказываю периодически данную мазь у Ольги.

Фото
Жанна Игнатьевна

Кременчуг

Оставить комментарий
    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
ukraina.net.ua - каталог сайтов Украины