Як працює настоянка воскової молі на організм людини?



Засоби народної медицини сьогодні відіграють велику роль в житті всього людства. Колись ними лікувалися всі хвороби, але з розвитком фармакології вони втратили свою популярність. Сьогодні ж люди зрозуміли, що фармакологічні препарати – це все-таки «хімія», тому нарівні з користю вони можуть приносити і шкоду, а народний засіб, готують з того, що дає природа, відповідно, ніякої шкоди (природно, при правильному дозуванні) від нього буде. Ось і застосування настоянки воскової молі дає людству одну тільки користь.

противопоказания к настойке восковой моли


Воскова моль (або вогнівка) – це метелик, який є «прямим» ворогом бджіл. Він пробирається в докази виключно вночі (вдень бджоли-охоронці його сюди не пускаю) і відкладає там свої личинки. Личинки в ході свого життєвого циклу харчуються продуктами, які виробляють бджоли: мед, перга і віск (за місяць одна личинка може з'їдати 600 сот). Якраз той факт, що вогнівка може розщеплювати віск і зацікавив вчених, так як віск вкрай рідко вступає в реакції з якимись речовинами і піддається розщепленню.

Придбати настоянку воскової молі 20% в Україні ви завжди можете у нас, на сімейній пасіці 'веселий Шершень' за тел:
+380984298830
+380955638797


Першим за вивчення даного факту взявся вчений Мечников, який, спостерігаючи за личинками, припустив, що вони здатні розчиняти жирову оболонку більшості вірусів і бактерій. Відразу після Мечникова її почав досліджувати доктор Мухін, якого настоянка з вогнівки змогла вилікувати від туберкульозу. Він витратив на вивчення корисних властивостей настоянки воскової молі ціле життя, і зрозумів, що це «ліки майбутнього». Крім туберкульозу, вона може лікувати і захворювання судин, і бронхи, і навіть безпліддя, але про все по порядку.

Де взяти воскову моль?



Немає точної інформації про те, хто першим здогадався приготувати ліки з шкідливого для бджіл метелика, але, швидше за все, це був той, хто зрозумів, що всі продукти бджільництва (мед, віск, пилок і так далі) мають цілющі властивості. Насправді приготування настоянки воскової молі дуже складний сам по собі процес, так як потрібно підібрати личинок правильного розміру (а їх зазвичай не багато), а потім залити медичним спиртом і настояти 21 день, періодично збовтуючи. Краще не намагатися готувати цей препарат самостійно, адже процес його виробництва має свої секрети. Наприклад, потрібно уважно стежити за тим, щоб до складу ліків потрапили тільки ті личинки вогнівки, які прожили не більше двадцяти днів (приблизно через 25 днів свого життя вони перестають акумулювати в собі корисні речовини).

Читайте так само: Ефективне лікування настоянкою воскової молі

Крім цього, настоянку можна готувати тільки в спеціальній затемненому посуді (органічне скло використовувати не можна), а також захищати ємність, в якій вона готуватися, від прямого впливу ультрафіолетових променів. Загалом, в процесі приготування повинні бути враховані всі тонкощі, так що краще купити настоянку воскової молі, купити її не дуже важко, хоча в аптеках її шукати не варто. На жаль, даний препарат ще не зареєстрували як засіб медичного призначення. Але не через низьку ефективність, а через те, що у його виробників (тобто у пасічників) не вистачає грошей на його виробництво.

как принимать настойку восковой моли


Мало хто знає, що для реєстрації нового лікарського препарату потрібно витратити більше одного мільйона доларів, адже платити треба і за патент на препарат, і за кілька рівнів його клінічних випробувань, і за його виробництво (потрібно буде наймати людей, орендувати приміщення, створювати асептичні умови). Все це дуже сильно вплине на вартість лікарського засобу, і воно буде коштувати вже не 100 гривень за флакон (як сьогодні), а мінімум 300-400.

На питання про те, де купити настоянку воскової молі, можна відповісти однозначно: купувати її потрібно на сімейній пасіці «Веселий шершень». Фахівці цієї пасіки підходять до процесу виробництва настоянки максимально відповідально, відбираючи для її приготування тільки ті личинки, які потрібно, і дотримуючись всіх необхідних правил, а це дуже важливо. Крім цього, сімейна пасіка "Веселий Шершень" приліплює до всіх флаконам даного препарату інструкцію, де розписані схеми лікування для кожного захворювань окремо. У ній же будуть розписані всі захворювання, які лікує настоянка воскової молі, інструкція, також містить інформацію про способи застосування і дозах при лікуванні дітей (що зустрічається не у кожного засобу народної медицини).

Застосування настоянки воскової молі в медицині




1) Препарат використовується зараз для лікування туберкульозу. Всупереч існуючій думці про те, що палички Коха вражають тільки «бідних» (в матеріальному плані) людей, туберкульоз ніяк не залежить від соціального статусу, вражаючи, як багатих, так і бідних. Застосування настоянки сприяє руйнуванню мікобактерій і виліковування захворювання на будь-якій стадії. Також вона надає профілактичну дію, тому її рекомендують використовувати тим людям, які постійно спілкуються з хворими на туберкульоз (лікарям, членам сім'ї хворого і так далі).

2) Останнім часом зустрічаються позитивні відгуки про застосування настоянки воскової молі в лікуванні безпліддя. Молоді пари, які регулярно приймали дані ліки, стверджують, що вони змогли завести дитину тільки завдяки його цілющим властивостям (хоча до цього лікувалися дорогими медикаментами, які не дали ніякого ефекту). Вчені з'ясували, що Огнівка, завдяки корисним речовинам у своєму складі, може позитивно впливати на активність сперматозоїдів, збільшувати тривалість ерекції і покращувати мікрофлору жіночого піхви. А все це в комплексі створює сприятливе середовище для зародження нового людського життя. Її можна приймати навіть вагітним, так як вона знижує ризик розвитку плацентарної недостатності і полегшує симптоми токсикозу.

3) Також читаючи відгуки до настоянки воскової молі можна побачити, що вона широко відома серед спортсменів. У спортивній медицині її почали використовувати невипадково, а тільки після того, як інституті спорту провели дослідження її дії на групі спортсменів велосипедистів. В ході досліджень було з'ясовано, що її постійний прийом сприяє збільшенню витривалості організму і скорочує період його відновлення після важких спортивних змагань.

4) Непоганий ефект дає її застосування в період реабілітації після інфаркту, так як вона здатна заліковувати рубці, і для лікування захворювань бронхів. Також її можна використовувати для лікування астми у дітей. Про те, як приймати настоянку воскової молі при цьому захворюванні написано в інструкції до препарату, також схему прийому можна уточнити у фахівців, що працюють на пасіці «веселий Шершень».

5) Зустрічаються випадки, коли вона повністю виліковувала людину з хворобами щитовидної залози і суглобами. Тільки в даних випадках рекомендується поєднувати цей засіб з настоянкою екскрементів вогнівки або прополісом. Взагалі слід враховувати те, що всі засоби апітерапії можна поєднувати, так як вони тільки підсилюють обопільний ефект і не викликають появи будь-яких побічних реакцій (як часто буває при комбінуванні антибіотиків).

Читайте так само: Що виліковує настоянка воскової молі

6) Актуально вживати препарати з вогнівки в період вірусних епідемій, тобто восени. Найчастіше її радять вживати маленьким дітям. Їх імунітет ще формується, тому вони часто «підхоплюють» в садках віруси грипу, герпесу або звичайної застуди.

7) У геронтології також з успіхом використовується настоянка воскової молі, Ціна за неї радує буквально всіх. 100 гривень за флакон, якого в середньому вистачає на два місяці-хіба це багато? Але ж Огнівка надає не тільки профілактику старіння організму, вона ще й омолоджує його, так що 100 гривень – це навіть мало.

купить настойка восковой моли купить


Чи є протипоказання до настоянки воскової молі? Так є, але їх вкрай мало і до них можна додуматися самостійно. Її не можна застосовувати тільки тим людям, у яких зустрічається алергія на мед.

Замовити воскову моль молі можна за тел:
+380984298830
+380955638797


Вогнівка - це великий подарунок від природи людству, тільки оцінити його змогли ще не всі. Вже сьогодні видно наскільки широкі її можливості, але це ще не межа. Можливо через кілька років вчені, грунтуючись на корисних властивості цієї унікальної істоти, зможуть вилікувати навіть рак.

Наталя: «Приймала цей препарат для того, щоб завагітніти. І сьогодні рівно два роки, як я стала мамою. Приймала курсом, іноді змушувала пити чоловіка. Побічною реакцією такого лікування стало те, що у мене нормалізувався тиск, покращився настрій, і я стала більш активною».


Олег: «Все життя пропрацював на півночі і хворів вкрай рідко, але коли переїхав до дітей, то все пішло шкереберть: грип, застуда, ГРВІ. Імунітет ніби кудись пішов. Сусідка порадила купити цей засіб, випив поки тільки одну пляшечку, але результат вже є: Поки я її пив, жодного разу не хворів».


З повагою сімейна Пасіка «Веселий Шершень» banner

Мы Всегда Рады Проконсультировать
По Любому Интересующему Вас Вопросу.
Калькулятор приема продуктов пчелы
Возраст
Заказ
×

Отзывы

Что о нас говорят клиенты

Принимал курс по лечению хронического простатита. Сделал как рекомендовали на пасеке «Веселый Шершень» - 2 курса с перерывом. На первом месяце приема почувствовал какие то изменения в предстательной, но воспаление до конца не ушло. При приеме второго курса стал чувствовать себя намного лучше. Уже 8 месяцев как не беспокоит предстательная. Очень Вам благодарен за ваши продукты и за оказанную консультацию.

Фото
Игнатенко Владислав

Артемовск

Спасибо Дмитрий и Ольга за Вашу продукцию, а особенно за глазные капли. Страдаю глаукомой уже много лет. Болезнь прогрессирует, но благодаря Вашим каплям чувствую что прогресс уменьшился и видеть немного лучше стала. Жаль что они не излечивают данную болезнь, но и на этом огромное спасибо.

Фото
Лариса Ивановна

Киев

Долго искала свечи от геморроя на натуральной основе, так как в аптеке очень часто в состав свечей входит какой хим препарат. Увидела, что на семейной пасеке Веселый Шершень в состав входит только масло какао и прополис. Очень обрадовалась и сразу же заказала. Свечами осталась довольна – проблема решена не до конца, но прогресс существенный.

Фото
Раиса Павловна

Винница

Много лет уже как перешла на натуральную косметику. Часть делаю сама, беря информацию в интернете, часть покупаю. А вот от вашего крема питательного я просто в восторге. Пользуюсь постоянно и для лица и для рук. Да и мыло медовое то же теперь в нашей семье есть постоянно. На супермаркет не променяем.

Фото
Крючко Валентина

Запорожье

Дуже дякую Вам, Ольга за гарний рекомендований продукт – настій воскової молі. Моя дитина (дівчинка 7 років) постійно хворіла на запалення бронхів і ми часто проводили багато часу по лікарнях, в яких крім антибіотиків нічого не давали. Почала шукати народні способи лікування бронхіту і знайшла Вас. Моя дитина почала набагато менше хворіти і легше переносити захворювання. Також окремо дякую за бджолину пергу для імунітету.

Фото
Каноненко Ольга

Винница

Перенес серьезный кризис и получил инсульт. Моя дочь нашла информацию что хорошо помогает при данной проблеме для восстановления восковая моль. Позвонив мы получили консультацию, что лучше принимать курсом восковую моль с настойкой подмора. Так и сделали. Принимаю уже 4 месяц. Изменения на лицо. Но для полного восстановления хочу еще попринимать 2-3 месяца. Спасибо вам и вашим пчелкам за хорошие продукты.

Фото
Иван Федотович

Днепропетровск

Применяем Ваш курс повышения иммунитета всей семье и это первый год, когда мы с мужем не болели вовсе, а дочка только 1 раз. Мы очень довольны и впредь будем вашими постоянными клиентами.

Фото
Сергей и Валентина Мирошниченко

Киев

Как кормящая мама при кормлении ребенка появилась проблема с лактацией на 6 месяце. Вычитала что очень хорошо помогает Апилак на основе маточного молочка, но чистое маточное молочко оказывает действие еще сильнее. Мы заказали на семейной пасеке данный продукт. И уже после 4 дней приема молоко возобновилось в нужном объеме, а через 2 недели приема пришлось сцеживать лишнее. Очень понравился Ваш продукт. Теперь задумалась о курсе поднятия иммунитета. Спасибо за помощь.

Фото
Марина

Васильевка

Огромное спасибо пчелкам и Веселому Шершню. Болею много лет сахарным диабетом. Кроме медикаментов и особого питания ничего не помогает в жизни. Но я оптимист и стараюсь еще заниматься здоровым образом жизни. Покупая акационный мед у Дмитрия, он посоветовал приобрести настойку пчелиного подмора для понижения сахара. Не очень доверяя я приобрела. И сделала это не зря. По истечении 1 месяца сахар стал реже повышаться (чаще была виновата сама, так как не соблюдала диету). Пропила уже 3 месяца. Чувствую себя гораздо лучше. Какая то даже работоспособность появилась. Дмитрий, огромное человеческое спасибо Вам.

Фото
Лакута Валентина

Донецк

Дмитро, велике спасибі за смачний соняшниковий мед і за прополісний мед. Вживали заздалегідь і всю зиму вся наша велика родина не хворіла. Тільки онук небагато. На наступний сезон замовимо знову заздалегідь.

Фото
Дашко Іван

Львів

Страдаю много лет гайморитом. Как пробили, так стал постоянным «клиентом» больницы. Заказывая мед на пасеке «Веселый Шершень» увидел мазь Стоп гайморит и решил попробовать, так как цена была довольно таки демократичная. И после 2 недель использования увидел улучшения. С моим хроническим запущенным гайморитом чувствовать себя стал лучше. Рекомендую.

Фото
Пахомов Сергей

Харьков

Проходил лечение на семейной пасеке «Веселый Шершень» по лечению аденомы простаты. Произошло сильное воспаление от переохлаждения и сильно воспалилась предстательная. Да и врачи диагностировали увеличение аденомы. После 2 недель приема курса почувствовал что частично ушло воспаление. А уже после 2 месяцев приема воспаление исчезло. Аденома не уменьшилась после сделанного УЗИ в конце курса, но и не наблюдалось увеличение. Спасибо за оказанную консультацию и помощь. В ближайшее время планирую пройти еще один курс.

Фото
Игорь Марчук

Одесса

После года лечения от туберкулеза легких и устойчивости к медикаментам в больнице сам врач порекомендовал попробовать настойку восковой моли. Долго искал в интеренете и остановился на семейной пасеке «Веселый Шершень», где получил полную консультацию и после получения продукции дали инструкцию по применению. Также заинтересовала схема лечения туберкулеза восковой моли с настойкой прополиса, так как больше нигде такого не слышал. Уже через 3 месяца приема заболевание перешло в закрытую форму и к 7 месяцу исчезли и дыры. Сейчас, будучи уже здоровым, пропиваю профилактически 3-4 раза в год. Спасибо за вторую жизнь.

Фото
Владимир

Харьков

Мой сын уже много лет болеет псориазом и мы перепробовали наверное уже пол аптеки препаратов от данного заболевания. Практически все или не дают эффекта, или вызывают аллергию. Вычитала, что очень хорошо помогает прополисная мазь. Получив консультацию от Ольги, что именно 40% прополисная мазь хорошо справляется с данным заболеванием мы заказали и остались очень довольны. Теперь только ей и спасаемся. А самое главное – есть эффект и нет побочных действий данного продукта.

Фото
Крамаренко Ирина

Днепрорудный

Постоянно работаю на улице и на огороде. Часто обветриваются руки. Попробовала кремлевскую мазь использовать как крем. И мне безумно нравится. Теперь заказываю периодически данную мазь у Ольги.

Фото
Жанна Игнатьевна

Кременчуг

Оставить комментарий
    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
ukraina.net.ua - каталог сайтов Украины