Застосування маточного молочка



Якщо розглядати застосування маточного молочка, то даний продукт благотворно впливає на лікування багатьох хвороб. Серед них є астматичний бронхіт, а також бронхіальна астма. Для цих цілей рекомендовано за раз приймати від 20 до 30 мг продукту. 2-3 таблетки "Апілака" (сухе адсорбоване маточне молочко) необхідно тримати під язиком. Але перед цією процедурою в обов'язковому порядку слід випити 150 мг лужної мінеральної води. У свою чергу специфічні елементи "Королівського желе", які стимулюють парасимпатичну і симпатичну нервову систему, благотворно вплинуть на організм в цілому і забезпечать ефективну лікувальну дію.

Застосування маточного молочка


Купити маточне молочко можна у нас, зателефонувавши по одному з телефонів:
+380984298830
+380955638797


Спеціальна література не раз піднімала дане питання, так що знайти найбільш дієве співвідношення – не проблема. У різних статтях згадується цифра 1: 50 (доза 200 мг «Королівського желе»). Застосування маточного молочка при бронхіальних недугах робить позитивну дію в основному тому, що в ньому міститься достатня кількість ацетилхоліну.

Якщо ви відчуваєте хронічні нежиті, запалення легенів, часто лікуєте трахеїти, бронхіти і ларингіти, то краще ліки, ніж «королівське желе» годі й шукати. Дана речовина добре справляється з недугами органів дихання. Але варто зауважити, що найчастіше його застосовують при бронхіальній астмі або астматичному бронхіті. А значно скоротити термін лікування і підвищити ефективність дозволить застосування специфічних методів спільно з препаратами маточного молочка.

Даний продукт рекомендують дітям з гіпер-або атрофією, а також недоношеним малюкам. Крім цього він дієвий для набору ваги худорлявим людям і матерям в період лактації у матерів (сприяє виробленню молока).

Якщо говорити про останні, то «королівське желе» допомагає їм і в період вагітності. У правильному поєднанні з лікарськими рослинами і травами воно прибирає набряклість і сприяє виведенню токсичних речовин. Для сприятливого сечогінного ефекту краще використовувати березові бруньки або травневі листя цього дерева. Крім того, вельми дієвими є ягоди і листя суниці, брусниці і листя мучниці. Настої перерахованих вище рослин рекомендовано вживати перорально разом з 1 таблеткою «Апілака» від 2 до 3 разів на день. Як говорилося вище, адсорбоване речовина слід тримати під язиком до розсмоктування. Саме таке застосування маточного молочка буде знижувати токсичний вплив на організм вагітної жінки, посилювати сечовиділення, знезаражувати органи сечостатевої системи і виводити продукти запалення.

Застосування маточного молочка» королівське желе " також застосовується в період лікування ішемічної хвороби серця і атеросклерозу. І це невипадково, тому що дана речовина запобігає спазми судин і знижує вміст холестерину в крові. А за рахунок прискорення обміну речовин в серцевому м'язі маточне молочко забезпечує відмінний результат при лікуванні стенокардії. Людина, яка приймає даний продукт легше переносить різні фізичні навантаження, а його організм легше відновлює пошкоджені клітини навіть після інфаркту міокарда.
Давайте тепер розглянемо застосування маточного молочка і його властивості на прикладі різних захворювань.

Ішемічна хвороба серця



Змішайте з медом дозу 2% «Королівського желе» (близько 5 мг), приймайте даний склад два рази на день. Не забудьте тримати суміш під язиком до розчинення. Перевірено, що саме подібне співвідношення значно знижує частоту нападів стенокардії і прибирає неприємні болі в області серця. Ті пацієнти, які раніше для цих цілей приймали нітрогліцерин, через два тижні можуть обходитися без нього. Оскільки нітрати в деяких випадках провокують головний біль, то для багатьох відмова від нітрогліцерину – панацея від настирливого болю. Крім цього пацієнти відзначають нормалізацію сну і настрою, поліпшення життєвого тонусу і поліпшення артеріального тиску.

Гіпертонія



Застосування маточного молочка при гіпертонії вимагає обов'язкового використання загальноприйнятих препаратів. "Апілак" краще пропивати короткостроковими курсами по 2-4 тижні по 1 або 2 таблетці в день. Потім краще перервати лікування на 10 або 14 днів, а після повторити курс знову. Це негайно призведе до поліпшення загального стану і самопочуття хворого, нормалізації артеріального тиску і т. д.

Виразкові захворювання шлунка



У лікувальній практиці» королівське желе " застосовують для лікування недуг, пов'язаних з дванадцятипалої кишкою або виразкою. Для цього призначається суміш з медом у співвідношенні 1 до 100 по пів чайної ложки 3 рази на день. Ні в якому разі не слід ковтати склад, краще залишити його в роті на деякий час. Як говорилося вже вище, за кілька хвилин до прийому випийте 150 мг лужної мінеральної води. Так ви мінімізуєте негативний вплив шлункового соку (руйнування продукту) на маточне молочко. Зверніть особливу увагу на те, що деякі пацієнти відчувають особливу чутливість до даної речовини. Це може проявлятися в запамороченні або порушення сну. У таких ситуаціях зазвичай призначають зниження дози маточного молочка, а в особливо складних випадках і зовсім відмовляються від нього.

Печінка



«Королівське желе " вельми ефективно в період лікування цирозів і запалення печінки. Так застосування маточного молочка призначають в профілактичних цілях при хронічному гепатиті або цирозі печінки: два рази на день до повного розчинення приймайте по половині чайної ложки суміші цього бджолопродукту з медом (співвідношення 1:100).

Цукровий діабет




Оскільки дана речовина містить достатню кількість антитіл до інсуліну, то цілком природно, що його призначають хворим при цукровому діабеті. Найчастіше повний курс лікування триває півроку, і після його закінчення у пацієнтів знижується рівень цукру в крові. Примітно, що в період лікування доза інсуліну знижується або зовсім припиняється.



Центральна нервова Система (ЦНС) і серцево-судинні хвороби



Особливою популярністю» королівське желе " користується при лікуванні захворювань, пов'язаних з ЦНС. Наприклад, це можуть бути як недуги із Загальними трофічними змінами, так і з місцевими. Ефективне застосування маточного молочка і при серцево-судинних захворюваннях, а також після інфаркту міокарда, атеросклерозі і т. д.

Хвороби, пов'язані з шкірним покривом



Якщо ви страждаєте псоріазом, екземою або нейродермітом, то «королівське желе» також надасть позитивну дію на організм або стане відмінним профілактичним засобом. Для цих цілей рекомендується приймати по 1 таблетці «Апілака» протягом двох тижнів. Для закріплення позитивного ефекту можна використовувалася мазь з 10% вмісту прополісу. Крім того, якщо використовувати «королівське желе» в якості 0,5% аерозолю, то ефективно лікування себорейної або мікробної енземи.

Відомі випадки, коли» Апілак " надавав позитивну дію на лікування облисіння. Дозування препарату при цьому становила всього лише 1 таблетку 3 рази на день, тривалість курсу близько 6-10 тижнів.

Застосування маточного молочкаКак вже говорилося раніше, мазь "Апілака" є дієвим засобом при лікуванні псоріазу. При таких випадках перорально два рази на день перед їжею приймають по одній чайній ложці речовини, а уражені ділянки шкіри змащують 3% засобом на основі «Апілака». Тривалість курсу - від 4 до 6 тижнів. Приблизно через два тижні у пацієнтів поліпшується загальний стан здоров'я, самопочуття і знижується лущення. А якщо до маткового молочка підключити основне лікування, то результат був просто чудовим.

Застосування маточного молочка при зціленні гнійних ран і бородавок також описано в багатьох джерелах. Якщо доповнити основні лікувальні процедури даним продуктом, то можна навіть вилікувати хронічну піодермію. В такому випадку необхідно протягом двох тижнів приймати по одній таблетці "Апілака" два рази на день.

Дієво маточне молочко і в разі зцілення червоного вовчака: протягом двох тижнів хворий 3 рази на день по 1 таблетці приймав «Апілак» і розсмоктував його до повного розчинення. Такі заходи проводилися для збільшення неспецифічної опірності.

Для жінок даний продукт корисний в період клімактеричних неврозів. Для запобігання негативного впливу призначається половина чайної ложки суміші речовини з медом (1:100) від 2 до 3 разів на день. Також благотворно маточне молочко впливає на пацієнтів з істеріями, неврозами серця і неврастенією. Парадоксально, але були навіть засвідчені випадки, коли» королівське желе " давали людям, що страждають на шизофренію.


Для маточного молочка не є проблемою недуги периферичної нервової системи, і навіть ревматичний поліартрит. Зміст в продукті таких вітамінів, як: РР, В6 і В1 надає найкраще і стимулюючий вплив на гіпофіз. При таких захворюваннях дозування становить від 20 до 30 мг речовини 3 рази на день (протягом 2-3 тижнів). Також застосовується суміш 45% винного спирту з «королівським желе» в співвідношенні 1:20. Нормою при цьому вважається від 5 до 10 крапель в день за годину до їжі. А застосування маточного молочка в комплексі з бджолиною отрутою лікування буде проходити набагато краще. Особливо стосується таких недуг як: ревматоїдний артрит, поліневрит, міозиті, ревматичному артриті і невралгії.

Дана речовина ще активно застосовується в офтальмології. З його допомогою лікують багато очних недуг. Захворювання рогівки неодноразово виліковували 0,5-1% маззю на основі «Апілака». Аналогічним чином надходили при опіках очей або гнійних виразках. Бактерицидні властивості маточного молочка дозволяють замінити антибіотики натуральним бджолиним продуктом. Якщо говорити про фізичні властивості, то мазі на основі «Королівського желе» добре змішуються з водою і мають напівпрозору субстанцію. За рахунок такої фактури пацієнт не відчуває дискомфорту і не подразнює слизову. Наносити її слід не менше двох разів на день за нижню повіку.

Як бачимо, застосування маточного молочка настільки різнобічно і різноманітно, що диву даєшся. Цей бджолопродукт володіє чудодійним ефектом і позбавляє від мігрені, головних болів і перевтоми. Бажано змішувати» королівське желе " з медом (не має значення чи буде це адсорбент, свічки і т.д.).

Крім цього дана речовина збільшує загальну працездатність, як фізичну, так і розумову. Тому школярам і студентам можна використовувати маточне молочко як засіб «підживлення» мозку і тіла під час іспитів або тренувань.



За рахунок свого легкого засвоєння в організмі даний продукт такий популярний і корисний для дітей, підлітків і спортсменів з активною розумовою і фізичною діяльністю. Досить 2 рази на день приймати 5 гр маточного молока разом з медом (пропорція 1 до 10) за 1 годину до їди. Курс триває два тижні, потім рекомендується робити перерву. Останнє є вимушеним кроком, тому що в іншому випадку «королівське желе» не буде настільки дієвим і викликає звикання організму. Бажано проходити курс прийому даної речовини не частіше 3-4 разів на рік, коли організм найбільш ослаблений, схильний до надмірних навантажень або захворювань.

Застосування маточного молочка спортсменами показує, що у них спостерігає збільшення життєвих сил, бадьорості, тонусу, працездатності і т.д. При цьому, як згадувалося вже вище, поліпшується сон, нормалізується апетит і стабілізується загальний емоційний стан. Гемоглобін в їх крові також підвищується, що в подальшому сприяє кращому транспортуванню кисню до м'язів. Завдяки цьому в подальшому відбувається швидке відновлення після активних, силових навантажень.

Замовити маточне молочко в Україні можна за телефонами:
+380984298830
+380955638797



Крім цього стимулюється значний клітинний обмін, секреція жирових залоз, поліпшується еластичність шкіри і посилюється її омолодження. Саме останні якості даної речовини активно використовуються в сучасній косметології (шампуні, емульсії, крему і багато іншого).

Ще раз варто зауважити, що найбільш ефективно «королівське желе» в поєднанні з іншими бджолопродуктами (мед, Пилок, прополіс). Також дію маточного молочка буде видно в комплексі з ліками від того чи іншого захворювання. Тому з упевненістю можна сказати, що в подальшому діапазон використання цієї речовини тільки розшириться.

З повагою, сімейна пасіка «Веселий Шершень»! banner

Мы Всегда Рады Проконсультировать
По Любому Интересующему Вас Вопросу.
Калькулятор приема продуктов пчелы
Возраст
Заказ
×

Отзывы

Что о нас говорят клиенты

Принимал курс по лечению хронического простатита. Сделал как рекомендовали на пасеке «Веселый Шершень» - 2 курса с перерывом. На первом месяце приема почувствовал какие то изменения в предстательной, но воспаление до конца не ушло. При приеме второго курса стал чувствовать себя намного лучше. Уже 8 месяцев как не беспокоит предстательная. Очень Вам благодарен за ваши продукты и за оказанную консультацию.

Фото
Игнатенко Владислав

Артемовск

Спасибо Дмитрий и Ольга за Вашу продукцию, а особенно за глазные капли. Страдаю глаукомой уже много лет. Болезнь прогрессирует, но благодаря Вашим каплям чувствую что прогресс уменьшился и видеть немного лучше стала. Жаль что они не излечивают данную болезнь, но и на этом огромное спасибо.

Фото
Лариса Ивановна

Киев

Долго искала свечи от геморроя на натуральной основе, так как в аптеке очень часто в состав свечей входит какой хим препарат. Увидела, что на семейной пасеке Веселый Шершень в состав входит только масло какао и прополис. Очень обрадовалась и сразу же заказала. Свечами осталась довольна – проблема решена не до конца, но прогресс существенный.

Фото
Раиса Павловна

Винница

Много лет уже как перешла на натуральную косметику. Часть делаю сама, беря информацию в интернете, часть покупаю. А вот от вашего крема питательного я просто в восторге. Пользуюсь постоянно и для лица и для рук. Да и мыло медовое то же теперь в нашей семье есть постоянно. На супермаркет не променяем.

Фото
Крючко Валентина

Запорожье

Дуже дякую Вам, Ольга за гарний рекомендований продукт – настій воскової молі. Моя дитина (дівчинка 7 років) постійно хворіла на запалення бронхів і ми часто проводили багато часу по лікарнях, в яких крім антибіотиків нічого не давали. Почала шукати народні способи лікування бронхіту і знайшла Вас. Моя дитина почала набагато менше хворіти і легше переносити захворювання. Також окремо дякую за бджолину пергу для імунітету.

Фото
Каноненко Ольга

Винница

Перенес серьезный кризис и получил инсульт. Моя дочь нашла информацию что хорошо помогает при данной проблеме для восстановления восковая моль. Позвонив мы получили консультацию, что лучше принимать курсом восковую моль с настойкой подмора. Так и сделали. Принимаю уже 4 месяц. Изменения на лицо. Но для полного восстановления хочу еще попринимать 2-3 месяца. Спасибо вам и вашим пчелкам за хорошие продукты.

Фото
Иван Федотович

Днепропетровск

Применяем Ваш курс повышения иммунитета всей семье и это первый год, когда мы с мужем не болели вовсе, а дочка только 1 раз. Мы очень довольны и впредь будем вашими постоянными клиентами.

Фото
Сергей и Валентина Мирошниченко

Киев

Как кормящая мама при кормлении ребенка появилась проблема с лактацией на 6 месяце. Вычитала что очень хорошо помогает Апилак на основе маточного молочка, но чистое маточное молочко оказывает действие еще сильнее. Мы заказали на семейной пасеке данный продукт. И уже после 4 дней приема молоко возобновилось в нужном объеме, а через 2 недели приема пришлось сцеживать лишнее. Очень понравился Ваш продукт. Теперь задумалась о курсе поднятия иммунитета. Спасибо за помощь.

Фото
Марина

Васильевка

Огромное спасибо пчелкам и Веселому Шершню. Болею много лет сахарным диабетом. Кроме медикаментов и особого питания ничего не помогает в жизни. Но я оптимист и стараюсь еще заниматься здоровым образом жизни. Покупая акационный мед у Дмитрия, он посоветовал приобрести настойку пчелиного подмора для понижения сахара. Не очень доверяя я приобрела. И сделала это не зря. По истечении 1 месяца сахар стал реже повышаться (чаще была виновата сама, так как не соблюдала диету). Пропила уже 3 месяца. Чувствую себя гораздо лучше. Какая то даже работоспособность появилась. Дмитрий, огромное человеческое спасибо Вам.

Фото
Лакута Валентина

Донецк

Дмитро, велике спасибі за смачний соняшниковий мед і за прополісний мед. Вживали заздалегідь і всю зиму вся наша велика родина не хворіла. Тільки онук небагато. На наступний сезон замовимо знову заздалегідь.

Фото
Дашко Іван

Львів

Страдаю много лет гайморитом. Как пробили, так стал постоянным «клиентом» больницы. Заказывая мед на пасеке «Веселый Шершень» увидел мазь Стоп гайморит и решил попробовать, так как цена была довольно таки демократичная. И после 2 недель использования увидел улучшения. С моим хроническим запущенным гайморитом чувствовать себя стал лучше. Рекомендую.

Фото
Пахомов Сергей

Харьков

Проходил лечение на семейной пасеке «Веселый Шершень» по лечению аденомы простаты. Произошло сильное воспаление от переохлаждения и сильно воспалилась предстательная. Да и врачи диагностировали увеличение аденомы. После 2 недель приема курса почувствовал что частично ушло воспаление. А уже после 2 месяцев приема воспаление исчезло. Аденома не уменьшилась после сделанного УЗИ в конце курса, но и не наблюдалось увеличение. Спасибо за оказанную консультацию и помощь. В ближайшее время планирую пройти еще один курс.

Фото
Игорь Марчук

Одесса

После года лечения от туберкулеза легких и устойчивости к медикаментам в больнице сам врач порекомендовал попробовать настойку восковой моли. Долго искал в интеренете и остановился на семейной пасеке «Веселый Шершень», где получил полную консультацию и после получения продукции дали инструкцию по применению. Также заинтересовала схема лечения туберкулеза восковой моли с настойкой прополиса, так как больше нигде такого не слышал. Уже через 3 месяца приема заболевание перешло в закрытую форму и к 7 месяцу исчезли и дыры. Сейчас, будучи уже здоровым, пропиваю профилактически 3-4 раза в год. Спасибо за вторую жизнь.

Фото
Владимир

Харьков

Мой сын уже много лет болеет псориазом и мы перепробовали наверное уже пол аптеки препаратов от данного заболевания. Практически все или не дают эффекта, или вызывают аллергию. Вычитала, что очень хорошо помогает прополисная мазь. Получив консультацию от Ольги, что именно 40% прополисная мазь хорошо справляется с данным заболеванием мы заказали и остались очень довольны. Теперь только ей и спасаемся. А самое главное – есть эффект и нет побочных действий данного продукта.

Фото
Крамаренко Ирина

Днепрорудный

Постоянно работаю на улице и на огороде. Часто обветриваются руки. Попробовала кремлевскую мазь использовать как крем. И мне безумно нравится. Теперь заказываю периодически данную мазь у Ольги.

Фото
Жанна Игнатьевна

Кременчуг

Оставить комментарий
    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
ukraina.net.ua - каталог сайтов Украины