Рецепт здоров'я для імунітету-імбир з лимоном і медом



У сучасному світі дуже важливо стежити за власним здоров'ям, тому що погана екологічна обстановка в світі, неякісні продукти харчування і занадто активний спосіб життя часто вкрай негативно відбивається на самопочутті людини. Знайти препарати, які будуть надавати позитивний вплив буквально на всі органи і системи в людському організмі можна і аптеці, проте краще з цією метою звертати увагу на натуральні (органічні) продукти.

рецепт имбирь с лимоном и мёдом для похудения


Прийшов час поговорити про те, як приймати імбир з лимоном і медом - рецепт здоров'я даної суміші корисних продуктів відомий людству вже давно, просто не всі знають про її цілющі властивості і секрети застосування.

Рецепт здоров'я-користь активних компонентів суміші



Про користь меду, лимона і імбиру говорити занадто багато не доводиться, тому що цілющі властивості компонентів складу даних продуктів відомі практично всім. Кожен з перерахованих вище продуктів окремо володіє воістину унікальними властивостями окремо, а в складі суміші їх властивості багаторазово посилюються. Мед, лимон і імбир в суміші сприяють зміцненню імунної системи, попереджають розвиток простудних захворювань, а також дозволяють перемогти фізичне нездужання, викликане емоційною втомою і нестачею корисних вітамінів і мікроелементів в організмі. Суміш володіє воістину чудовим смаком, який сподобається і дорослим людям і дітям, тому переживати про те, що е смак буде неприємним, нікому не варто.

Мед та його користь



Розбирати рецепт здоров'я для імунітету-імбир з лимоном і медом – необхідно з найголовнішого компонента суміші – меду, який володіє воістину чарівними властивостями. Натуральний мед - це джерело корисних вітамінів, мікроелементів і амінокислот, які можуть надавати цілющий вплив на функціонування всіх органів і систем в людському організмі. В першу чергу медмуніт є натуральним антисептиком, який здатний вести активну боротьбу з згубними і хвороботворними бактеріями. Додатково він здатний продукувати інтерферон, який підсилює імунітет і має протизапальний ефект.

Мед надає тонізуючий ефект на організм, дозволяє перемогти депресивний стан (важка депресія лікуватися даними засобом просто не може, в даному випадку призначити адекватне лікування зможе тільки кваліфікований лікар). Не можна окремо не сказати про те, що вживання даного продукту бджільництва сприяє зниженню рівня тригліцеридів в крові, що робить позитивний вплив на стан і функціонування серцево-судинної системи.

Купити мед різних сортів можна у нас, зателефонувавши по одному з телефонів:
+380984298830
+380955638797



Зовсім не дарма рецепт напою для здоров'я - імбир з лимоном і медом користується популярністю в сучасному світі, тому що він володіє вкрай широким спектром корисної дії, за рахунок чого суміш можна використовувати для лікування відразу декількох видів захворювання, починаючи від звичайної застуди і закінчуючи нудотою. Загалом, знати про властивості даного рецепта і активній дії його активних компонентів варто кожній людині.

Чим корисний лимон?



Лимон-практично невичерпне джерело вітаміну С. він є природним антиоксидантом, який практично не має ніяких протипоказань і підсилює корисні властивості меду. Він тонізує організм, мобілізує захисні властивості імунної системи і покращує стан крові, завдяки чому його дуже часто прописують для лікування хронічно захворювань, пов'язаних з кровоносною системою.

рецепт напитка для здоровья - имбирь с лимоном и мёдом


У його складі числиться величезна кількість вітамінів, серед яких особливо сильно виділяється аскорбінова кислота і вітамін РР – речовина, яка зміцнює стінки судин. Не можна додатково не сказати про те, наскільки для лікування кашлю корисний імбир з лимоном і медом, рецепт здоров'я для чоловіків на підставі даної суміші також є – вважається, що регулярне вживання ліків, до складу якого входять вищеописані інгредієнти, дозволяє нормалізувати «чоловічу силу» і запобігає розвитку захворювань, пов'язаних із запаленням передміхурової залози.

Імбир та його особливості



Корисні властивості імбиру мало чим відрізняються від двох перерахованих вище продуктів. Відомо, що він є найсильнішим імуномодулюючим засобом і володіє широким спектром антимікробної активності. Однак це ще не все, тому що крім цього імбир здатний сприяти зниженню температури, зняття запалення і лікування травної системи. Корінь імбиру прекрасно усуває біль в горлі, сприяє підвищенню апетиту і нормалізації кровоносного тиску. Вчені вважають, що він також має протипухлинні властивості, тому його можна застосовувати як засіб, який запобігає розмноженню ракових клітин в організмі.

Імбир, як мед і лимон, містить в своєму складі величезну кількість вітамінів і жирних кислот, тому його необхідно приймати при авітамінозі, а в складі суміші корисні властивості даного продукту багаторазово посилюються.

Як приготувати «ліки»?



На підставі всієї перерахованої вище інформації легко можна зробити висновок про те, що застосовувати суміш з імбиру, лимона і меду можна практично для лікування декількох десятків захворювань. Головне знати про те, як готувати «ліки», тому що на сьогоднішній день відомо два рецепта його приготування – у вигляді чаю або суміші, яка по консистенції буде чимось нагадувати джем.

Найкращий рецепт здоров'я-імбир з лимоном і медом від кашлю для дітей, який необхідно готувати у вигляді вітамінізованої суміші (приймати її потрібно буде чайними або столовими ложками). Готується подібна суміш досить просто, адже потрібно взяти імбир приблизно 200 грам свіжого кореня імбиру, 4 лимона і приблизно 200 грам меду (мед можна брати будь-який, орієнтуючись на свої смакові переваги).

Імбир необхідно вимити, очистити від шкірки, а після цього нарізати його тонкими шматочками або натерти на тертці і скласти на дно ємності, яку згодом можна буде закрити кришкою. Після цього необхідно вимити лимон і нарізати його шматочками або перебити в блендері (шкірка лимона містить величезну кількість корисних речовин, тому очищати її не рекомендується). Лимон потрібно додати до нарізаного імбиру, а на завершення додати до двох підготовленим інгредієнтів вказану кількість меду. Суміш перемішується, закривається кришкою і відправляється в холодильник на 5-7 днів, після чого її можна вжити в разі потреби (при застуді або головного болю, наприклад) або курсом протягом 2-3 тижнів (з метою зміцнення роботи імунної системи).

как принимать имбирь с лимоном и мёдом


Окремо потрібно обговорити протипоказання при застосуванні рецепта здоров'я: імбир з лимоном і медом не рекомендовані до прийому тим людям, які страждають від алергії на один з компонентів складу суміші. Додатковими протипоказаннями до прийому даного "ліки" є такі захворювання:

  • гепатит;
  • порушення роботи шлунково-кишкового тракту (потрібна додаткова консультація медичного працівника);
  • геморой;
  • маткові кровотечі;
  • сінна лихоманка.


Власне кажучи, до чаю, приготовленого на основі даних інгредієнтів, пред'являються такі ж протипоказання, просто готується він трохи по-іншому. Імбир і лимони подрібнюються ножем (імбир потрібно очистити від шкірки, а лимон можна або просто подрібнити, або видавити з нього сік), потім отриману масу необхідно залити окропом і настояти протягом 20 хвилин. мед додається в кожну чашку напою окремо за смаком (не менше однієї чайної ложки на 200 мілілітрів напою).

Напій для схуднення



Окремо потрібно обговорити наступний рецепт: імбир з лимоном і медом для схуднення, тому що мало хто знає про те, що суміш даний інгредієнтів можна використовувати не тільки для лікування простудних захворювань, наприклад. Вона також робить позитивний вплив на обмін речовин, прискорюючи його і тим самим сприяючи спалюванню жирової тканини, за рахунок чого людина може позбутися зайвої ваги.

Замовити мед різних сортів в Україні можна за телефонами:
+380984298830
+380955638797


Мільйони жінок постійно шукають ідеальні рецепти для схуднення, які дозволяли б їм позбавлятися від зайвої ваги, і можна сказати, що сьогодні світ знайшов ідеальний засіб вирішення даної проблеми. У всякому разі, саме про це говорять відгуки про застосування рецепта здоров'я для схуднення: імбир з лимоном і медом при регулярному застосуванні, а також при веденні здорового і активного способу життя дозволяє плавно знизити вагу і запобігти його повторне накопичення. Чай рекомендується приймати безпосередньо перед їжею, тому що він притупляє апетит, а також протягом дня за бажанням з метою стимуляції апетиту.

Окрему увагу потрібно приділити тому, що чай не можна приймати після 8-9 годин вечора, тому що він надає підбадьорливий і тонізуючий ефект на організм, а значить заснути після його вживання може виявитися дуже важко.


Марина : "Вже кілька років приймаю чай, приготований на основі меду, імбиру і травневого меду, причому роблю я це регулярно – двічі на рік, в сезон застуд. Цікаво те, що після початку прийому даного засобу я перестала хворіти, тому тепер рекомендую його всім друзям".


Карина Олексіївна: "Часто п'ю чай, приготований на основі імбиру і лимона з медом, і можу сказати, що він насправді найбільш позитивним чином впливає на стан імунної системи людського організму і покращує обмін речовин. Змогла схуднути на п'ять кілограм без всяких зусиль, тому в якості жиросжигающего кошти рекомендую його всім".


З повагою, сімейна пасіка «Веселий Шершень»! banner

Мы Всегда Рады Проконсультировать
По Любому Интересующему Вас Вопросу.
Калькулятор приема продуктов пчелы
Возраст
Заказ
×

Отзывы

Что о нас говорят клиенты

Принимал курс по лечению хронического простатита. Сделал как рекомендовали на пасеке «Веселый Шершень» - 2 курса с перерывом. На первом месяце приема почувствовал какие то изменения в предстательной, но воспаление до конца не ушло. При приеме второго курса стал чувствовать себя намного лучше. Уже 8 месяцев как не беспокоит предстательная. Очень Вам благодарен за ваши продукты и за оказанную консультацию.

Фото
Игнатенко Владислав

Артемовск

Спасибо Дмитрий и Ольга за Вашу продукцию, а особенно за глазные капли. Страдаю глаукомой уже много лет. Болезнь прогрессирует, но благодаря Вашим каплям чувствую что прогресс уменьшился и видеть немного лучше стала. Жаль что они не излечивают данную болезнь, но и на этом огромное спасибо.

Фото
Лариса Ивановна

Киев

Долго искала свечи от геморроя на натуральной основе, так как в аптеке очень часто в состав свечей входит какой хим препарат. Увидела, что на семейной пасеке Веселый Шершень в состав входит только масло какао и прополис. Очень обрадовалась и сразу же заказала. Свечами осталась довольна – проблема решена не до конца, но прогресс существенный.

Фото
Раиса Павловна

Винница

Много лет уже как перешла на натуральную косметику. Часть делаю сама, беря информацию в интернете, часть покупаю. А вот от вашего крема питательного я просто в восторге. Пользуюсь постоянно и для лица и для рук. Да и мыло медовое то же теперь в нашей семье есть постоянно. На супермаркет не променяем.

Фото
Крючко Валентина

Запорожье

Дуже дякую Вам, Ольга за гарний рекомендований продукт – настій воскової молі. Моя дитина (дівчинка 7 років) постійно хворіла на запалення бронхів і ми часто проводили багато часу по лікарнях, в яких крім антибіотиків нічого не давали. Почала шукати народні способи лікування бронхіту і знайшла Вас. Моя дитина почала набагато менше хворіти і легше переносити захворювання. Також окремо дякую за бджолину пергу для імунітету.

Фото
Каноненко Ольга

Винница

Перенес серьезный кризис и получил инсульт. Моя дочь нашла информацию что хорошо помогает при данной проблеме для восстановления восковая моль. Позвонив мы получили консультацию, что лучше принимать курсом восковую моль с настойкой подмора. Так и сделали. Принимаю уже 4 месяц. Изменения на лицо. Но для полного восстановления хочу еще попринимать 2-3 месяца. Спасибо вам и вашим пчелкам за хорошие продукты.

Фото
Иван Федотович

Днепропетровск

Применяем Ваш курс повышения иммунитета всей семье и это первый год, когда мы с мужем не болели вовсе, а дочка только 1 раз. Мы очень довольны и впредь будем вашими постоянными клиентами.

Фото
Сергей и Валентина Мирошниченко

Киев

Как кормящая мама при кормлении ребенка появилась проблема с лактацией на 6 месяце. Вычитала что очень хорошо помогает Апилак на основе маточного молочка, но чистое маточное молочко оказывает действие еще сильнее. Мы заказали на семейной пасеке данный продукт. И уже после 4 дней приема молоко возобновилось в нужном объеме, а через 2 недели приема пришлось сцеживать лишнее. Очень понравился Ваш продукт. Теперь задумалась о курсе поднятия иммунитета. Спасибо за помощь.

Фото
Марина

Васильевка

Огромное спасибо пчелкам и Веселому Шершню. Болею много лет сахарным диабетом. Кроме медикаментов и особого питания ничего не помогает в жизни. Но я оптимист и стараюсь еще заниматься здоровым образом жизни. Покупая акационный мед у Дмитрия, он посоветовал приобрести настойку пчелиного подмора для понижения сахара. Не очень доверяя я приобрела. И сделала это не зря. По истечении 1 месяца сахар стал реже повышаться (чаще была виновата сама, так как не соблюдала диету). Пропила уже 3 месяца. Чувствую себя гораздо лучше. Какая то даже работоспособность появилась. Дмитрий, огромное человеческое спасибо Вам.

Фото
Лакута Валентина

Донецк

Дмитро, велике спасибі за смачний соняшниковий мед і за прополісний мед. Вживали заздалегідь і всю зиму вся наша велика родина не хворіла. Тільки онук небагато. На наступний сезон замовимо знову заздалегідь.

Фото
Дашко Іван

Львів

Страдаю много лет гайморитом. Как пробили, так стал постоянным «клиентом» больницы. Заказывая мед на пасеке «Веселый Шершень» увидел мазь Стоп гайморит и решил попробовать, так как цена была довольно таки демократичная. И после 2 недель использования увидел улучшения. С моим хроническим запущенным гайморитом чувствовать себя стал лучше. Рекомендую.

Фото
Пахомов Сергей

Харьков

Проходил лечение на семейной пасеке «Веселый Шершень» по лечению аденомы простаты. Произошло сильное воспаление от переохлаждения и сильно воспалилась предстательная. Да и врачи диагностировали увеличение аденомы. После 2 недель приема курса почувствовал что частично ушло воспаление. А уже после 2 месяцев приема воспаление исчезло. Аденома не уменьшилась после сделанного УЗИ в конце курса, но и не наблюдалось увеличение. Спасибо за оказанную консультацию и помощь. В ближайшее время планирую пройти еще один курс.

Фото
Игорь Марчук

Одесса

После года лечения от туберкулеза легких и устойчивости к медикаментам в больнице сам врач порекомендовал попробовать настойку восковой моли. Долго искал в интеренете и остановился на семейной пасеке «Веселый Шершень», где получил полную консультацию и после получения продукции дали инструкцию по применению. Также заинтересовала схема лечения туберкулеза восковой моли с настойкой прополиса, так как больше нигде такого не слышал. Уже через 3 месяца приема заболевание перешло в закрытую форму и к 7 месяцу исчезли и дыры. Сейчас, будучи уже здоровым, пропиваю профилактически 3-4 раза в год. Спасибо за вторую жизнь.

Фото
Владимир

Харьков

Мой сын уже много лет болеет псориазом и мы перепробовали наверное уже пол аптеки препаратов от данного заболевания. Практически все или не дают эффекта, или вызывают аллергию. Вычитала, что очень хорошо помогает прополисная мазь. Получив консультацию от Ольги, что именно 40% прополисная мазь хорошо справляется с данным заболеванием мы заказали и остались очень довольны. Теперь только ей и спасаемся. А самое главное – есть эффект и нет побочных действий данного продукта.

Фото
Крамаренко Ирина

Днепрорудный

Постоянно работаю на улице и на огороде. Часто обветриваются руки. Попробовала кремлевскую мазь использовать как крем. И мне безумно нравится. Теперь заказываю периодически данную мазь у Ольги.

Фото
Жанна Игнатьевна

Кременчуг

Оставить комментарий
    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
ukraina.net.ua - каталог сайтов Украины