Цілющі властивості бджолиного підмору



За аналогією з іншими продуктами бджільництва, властивості бджолиного підмору значно поліпшуються в поєднанні з іншими речовинами, які дарують нам бджілки. Головне вміти їх правильно поєднувати, не порушуючи пропорції і дотримуючись усіх норм. Також добре дана сировина поводиться з овочевими і фруктовими добавками, фітопрепаратами, рослинними оліями та іншими натуральними компонентами.

Подібний ряд колосальних можливостей бджолиного підмору в основному обумовлений тим, що в ньому виявлено безліч активних комплексів. Саме останні ми обговоримо нижче.

Цілющі властивості бджолиного підмору


1. Тіло бджоли

Тушки бджіл містять в собі безліч таких частинок як: віск, мед, прополіс, маточне молочко, пилок і т.д. всі вони негайно проявляють корисні якості, які благотворно впливають на організм.

2. Хітиновий Покрив Бджіл

У його складі є такі важливі елементи як: гепариноиды і гепарин. За рахунок них в нашому тілі стабілізується кров'яний тиск, і знижуються запальні процеси. Крім того, гепарин є незамінною речовиною при підтримці згортання і протизгортання нашої крові. Даний засіб досить часто застосовують для лікування хвороб, пов'язаних з патологією або мікроциркуляцією крові, а також зцілення захворювань нирок, серця і печінки.

Купити настоянку бджолиного підмору можна у нас, зателефонувавши по одному з телефонів:
+380984298830
+380955638797


Фармацевти досить часто випромінюють гепарин з хітинового покриву бджіл. Однак подібні препарати відрізняються своєю дорожнечею і по кишені не кожному споживачеві. Єдиною гідною альтернативою є вживання безпосередньо самих трупиків бджіл, тому що це не тільки дешевше, але і простіше. А отриманий при цьому пчелозан (хітозан) нічим не поступається за своїми властивостями дорогому аналогу, а за деякими показниками у багато разів його навіть перевершує.

Фахівцями також доведено, що властивості бджолиного підмору в таких випадках благотворно впливають на обмін речовин, надають неймовірну протизапальну, тонізуючу і адаптогенну дію. Крім того, регулюється робота ендокринної та нервової систем. Варто ще зауважити, що спеціальний комплекс хітозан-меланіну, який отримують з тушок бджіл, без проблем пов'язує і розщеплює жири, що сприяє зниженню рівня холестерину в нашій з вами крові. За рахунок цього попереджається утворення атеросклерозу або ожиріння.

Важливий і той факт, що завдяки своїм неймовірним здібностям даний комплекс благотворно впливає на роботу нашого кишечника, попереджає захворювання шлунково-кишкового тракту, мінімізує ймовірність всмоктування токсинів і нормалізує його роботу в цілому.
У свою чергу, якщо нанести засіб на рану, то вона перестане кровоточити і набагато швидше заживе. Без утворення рубців і крововтрат.
Якщо говорити про позитивні властивості бджолиного підмору, то просто необхідно згадати ще кілька важливих аспектів про хітин.

Більш точне визначення хітозан-меланінового комплексу на основі підмору – апізан-меланіновий комплекс. Оскільки для загальних фармакологічних і промислових цілях його отримують не з бджолиного підмору, а з панцирів ракоподібних. А хітинові речовини з тушок бджіл володіють більш унікальними і корисними якостями.

Різні препарати на основі підмору містять в собі не тільки хітозан, але і меланін. Останній є пігментом, який містить в своєму складі азотовмісні речовини тваринного походження. Меланінові продукти ефективно захищають організм від бактерій і вірусів, захищаючи його тим самим від простудних хвороб.

Цілющі властивості бджолиного підмору



У свою чергу антиоксидантні властивості бджолиного підмору гарантовано нейтралізують токсичні сполуки різної природи, запобігає утворенню ракових клітин (науково його ефективність не доведена) і уповільнює старіння. Крім того, хітозан здатний регенерувати клітини, так що його активно застосовують для загоєння рубців і виразкової поверхні. Також він сприяє синтезу наступних вітамінів , які життєво необхідні для людини: В1 , В2 , В3, РР, фолієва кислота і т. д.

Якщо говорити про гепароидах, то варто сказати, що вони є природними кров'яними антикоагулянтами, які стабілізують кров'яний тиск, покращують стан судин і крові в цілому. Якщо у вас варикозне розширення вен, то це один з кращих засобів для лікування захворювання. Крім того, підмор активно використовується для зниження навантаження на нашу печінку і запобігає виникненню лямблій.

Якщо у вас спостерігаються суглобові болі або аденома передміхурової залози, то необхідно використовувати речовини на основі бджолиного підмору. Вони сприяють одужанню. Також рекомендується застосування даної сировини при фригідності або імпотенції.
Ще одним важливим фактом є те, що тушки бджіл містять до 27 корисних елементів. Серед них: Zr, Cu, B, Mn, P, Ba, Si, Ag, Ga, Zn, Al, Mo, Sr, As, Ni, Be, U, Ca, Mg, Cr, Ka, Ti, Pb, Fe, V, Na, Sn. І, швидше за все, велика частина з них під час подрібнення переходить у форму екстракту.




Бджолина отрута (апітоксин)



Корисні властивості бджолиного підмору безперервно пов'язані з апітоксином, речовиною, яке здавна використовують для лікування різних хвороб. Правда, ненадовго даний спосіб зцілення був забутий. Даний факт в основному обумовлений тим, що досить довго людство вважало, що при попаданні всередину дію отрути нейтралізується, а при зовнішньому – не може пройти крізь шкірний покрив.

Однак зараз застосування підмору знову знайшло популярність поряд і з апітоксінотерапіей і на це є відразу кілька причин:

  • у шлунково-кишковому тракті білки отрути руйнуються тільки частково. Тому вони з легкістю можуть проникати в кров, але тільки вже в трохи іншому вигляді і виключно з невеликими дозами бджолиної отрути;
  • нагрівання та охолодження речовини протягом години не впливає негативним чином на отруту, тому можна говорити про повне збереження властивостей бджолиного підмору. Навіть якщо використовувати дану речовину в якості розпару або відвару, його якостей залишаться неушкодженими;
  • якщо поєднувати бджолину отруту з рослинним маслом або медом, то можна отримати достатнє проникнення апітоксину через шкіру; даний засіб не має виявлених побічних ефектах і є гіпоалергенним.


Виходячи з усього, що написано вище можна стверджувати, що підмор стане хорошим виходом. Якщо з яких-небудь причин традиційна терапія бджолиною отрутою неможлива-це в основному саме різноманітні захворювання (погана переносимість отрути, ускладнення з нирками, печінкою і т.д.).

Жир Бджоли



Насправді є унікальним речовиною, тому що за деякими даними дослідників воно перевершує навіть всім відомий риб'ячий жир. Це обумовлено тим, що дана сировина має повний комплекс корисних кислот і рослинних стеринів, але при цьому повністю виключає холестериновий ряд стиролів. Не викликає коливання цукру в крові і максимально просто засвоюється.

Замовити бджолиний підмор в Україні можна за тел:
+380984298830
+380955638797



Харчові волокна



Сприяють поліпшенню моторної і секреторної функції шлунково-кишкового тракту (шлунково-кишкового тракту), відмінний сорбент і протитоксичний засіб. Звільняє наш організм від зовнішніх і внутрішніх токсинів.

З повагою, сімейна пасіка «веселий Шершень»! banner

Мы Всегда Рады Проконсультировать
По Любому Интересующему Вас Вопросу.
Калькулятор приема продуктов пчелы
Возраст
Заказ
×

Отзывы

Что о нас говорят клиенты

Принимал курс по лечению хронического простатита. Сделал как рекомендовали на пасеке «Веселый Шершень» - 2 курса с перерывом. На первом месяце приема почувствовал какие то изменения в предстательной, но воспаление до конца не ушло. При приеме второго курса стал чувствовать себя намного лучше. Уже 8 месяцев как не беспокоит предстательная. Очень Вам благодарен за ваши продукты и за оказанную консультацию.

Фото
Игнатенко Владислав

Артемовск

Спасибо Дмитрий и Ольга за Вашу продукцию, а особенно за глазные капли. Страдаю глаукомой уже много лет. Болезнь прогрессирует, но благодаря Вашим каплям чувствую что прогресс уменьшился и видеть немного лучше стала. Жаль что они не излечивают данную болезнь, но и на этом огромное спасибо.

Фото
Лариса Ивановна

Киев

Долго искала свечи от геморроя на натуральной основе, так как в аптеке очень часто в состав свечей входит какой хим препарат. Увидела, что на семейной пасеке Веселый Шершень в состав входит только масло какао и прополис. Очень обрадовалась и сразу же заказала. Свечами осталась довольна – проблема решена не до конца, но прогресс существенный.

Фото
Раиса Павловна

Винница

Много лет уже как перешла на натуральную косметику. Часть делаю сама, беря информацию в интернете, часть покупаю. А вот от вашего крема питательного я просто в восторге. Пользуюсь постоянно и для лица и для рук. Да и мыло медовое то же теперь в нашей семье есть постоянно. На супермаркет не променяем.

Фото
Крючко Валентина

Запорожье

Дуже дякую Вам, Ольга за гарний рекомендований продукт – настій воскової молі. Моя дитина (дівчинка 7 років) постійно хворіла на запалення бронхів і ми часто проводили багато часу по лікарнях, в яких крім антибіотиків нічого не давали. Почала шукати народні способи лікування бронхіту і знайшла Вас. Моя дитина почала набагато менше хворіти і легше переносити захворювання. Також окремо дякую за бджолину пергу для імунітету.

Фото
Каноненко Ольга

Винница

Перенес серьезный кризис и получил инсульт. Моя дочь нашла информацию что хорошо помогает при данной проблеме для восстановления восковая моль. Позвонив мы получили консультацию, что лучше принимать курсом восковую моль с настойкой подмора. Так и сделали. Принимаю уже 4 месяц. Изменения на лицо. Но для полного восстановления хочу еще попринимать 2-3 месяца. Спасибо вам и вашим пчелкам за хорошие продукты.

Фото
Иван Федотович

Днепропетровск

Применяем Ваш курс повышения иммунитета всей семье и это первый год, когда мы с мужем не болели вовсе, а дочка только 1 раз. Мы очень довольны и впредь будем вашими постоянными клиентами.

Фото
Сергей и Валентина Мирошниченко

Киев

Как кормящая мама при кормлении ребенка появилась проблема с лактацией на 6 месяце. Вычитала что очень хорошо помогает Апилак на основе маточного молочка, но чистое маточное молочко оказывает действие еще сильнее. Мы заказали на семейной пасеке данный продукт. И уже после 4 дней приема молоко возобновилось в нужном объеме, а через 2 недели приема пришлось сцеживать лишнее. Очень понравился Ваш продукт. Теперь задумалась о курсе поднятия иммунитета. Спасибо за помощь.

Фото
Марина

Васильевка

Огромное спасибо пчелкам и Веселому Шершню. Болею много лет сахарным диабетом. Кроме медикаментов и особого питания ничего не помогает в жизни. Но я оптимист и стараюсь еще заниматься здоровым образом жизни. Покупая акационный мед у Дмитрия, он посоветовал приобрести настойку пчелиного подмора для понижения сахара. Не очень доверяя я приобрела. И сделала это не зря. По истечении 1 месяца сахар стал реже повышаться (чаще была виновата сама, так как не соблюдала диету). Пропила уже 3 месяца. Чувствую себя гораздо лучше. Какая то даже работоспособность появилась. Дмитрий, огромное человеческое спасибо Вам.

Фото
Лакута Валентина

Донецк

Дмитро, велике спасибі за смачний соняшниковий мед і за прополісний мед. Вживали заздалегідь і всю зиму вся наша велика родина не хворіла. Тільки онук небагато. На наступний сезон замовимо знову заздалегідь.

Фото
Дашко Іван

Львів

Страдаю много лет гайморитом. Как пробили, так стал постоянным «клиентом» больницы. Заказывая мед на пасеке «Веселый Шершень» увидел мазь Стоп гайморит и решил попробовать, так как цена была довольно таки демократичная. И после 2 недель использования увидел улучшения. С моим хроническим запущенным гайморитом чувствовать себя стал лучше. Рекомендую.

Фото
Пахомов Сергей

Харьков

Проходил лечение на семейной пасеке «Веселый Шершень» по лечению аденомы простаты. Произошло сильное воспаление от переохлаждения и сильно воспалилась предстательная. Да и врачи диагностировали увеличение аденомы. После 2 недель приема курса почувствовал что частично ушло воспаление. А уже после 2 месяцев приема воспаление исчезло. Аденома не уменьшилась после сделанного УЗИ в конце курса, но и не наблюдалось увеличение. Спасибо за оказанную консультацию и помощь. В ближайшее время планирую пройти еще один курс.

Фото
Игорь Марчук

Одесса

После года лечения от туберкулеза легких и устойчивости к медикаментам в больнице сам врач порекомендовал попробовать настойку восковой моли. Долго искал в интеренете и остановился на семейной пасеке «Веселый Шершень», где получил полную консультацию и после получения продукции дали инструкцию по применению. Также заинтересовала схема лечения туберкулеза восковой моли с настойкой прополиса, так как больше нигде такого не слышал. Уже через 3 месяца приема заболевание перешло в закрытую форму и к 7 месяцу исчезли и дыры. Сейчас, будучи уже здоровым, пропиваю профилактически 3-4 раза в год. Спасибо за вторую жизнь.

Фото
Владимир

Харьков

Мой сын уже много лет болеет псориазом и мы перепробовали наверное уже пол аптеки препаратов от данного заболевания. Практически все или не дают эффекта, или вызывают аллергию. Вычитала, что очень хорошо помогает прополисная мазь. Получив консультацию от Ольги, что именно 40% прополисная мазь хорошо справляется с данным заболеванием мы заказали и остались очень довольны. Теперь только ей и спасаемся. А самое главное – есть эффект и нет побочных действий данного продукта.

Фото
Крамаренко Ирина

Днепрорудный

Постоянно работаю на улице и на огороде. Часто обветриваются руки. Попробовала кремлевскую мазь использовать как крем. И мне безумно нравится. Теперь заказываю периодически данную мазь у Ольги.

Фото
Жанна Игнатьевна

Кременчуг

Оставить комментарий
    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
ukraina.net.ua - каталог сайтов Украины