Корисні і лікувальні властивості бджолиного пилку



Ален Каяс, вчений з Франції, розмірковував про секрети пилку і прийшов до вельми поетичного висновку. "Таємниця пилку-це таємниця рослин, наданих в наше розпорядження природою для зцілення від хвороб, якими страждають люди». При цьому відомий діяч був абсолютно правий, тому що багато одужали саме за допомогою квіткового продукту. Крім того, лікувальні властивості бджолиного пилку вже давно засвідчені. Всі сумніви з цього приводу спростовуються величезною кількістю фактів.

Такий унікальний природний продукт, як бджолиний пилок, визнаний дієвим лікувально-профілактичним засобом. І харчових аналогів у світі йому немає. А все тому, що складові компоненти пилку знаходяться в тій концентрації, яка необхідна для нормальної життєдіяльності людського організму.

Корисні і лікувальні властивості бджолиного пилку


Тому якщо ми хворіємо, то корисні властивості бджолиного пилку допомагають нам поправитися. А більше 50 біологічно активних речовин благотворно впливають на ті функції організму, які «постраждали» через хворобу. Біохімічні процеси, розвиток і функціонування організму приходять в норму завдяки 240 речовин, що містяться в цветне. Цей квітковий продукт безумовний гарант здорового життя будь-якої людини і правильного функціонування всіх наших внутрішніх механізмів.

Безліч рослин-пилценосів мають лікувальні властивості бджолиного пилку, тому в їх продукті у високій концентрації містяться діючі речовини. Однак в пилку-обніжжя і в перзі вони проявляються більшою мірою. А все тому, що вміст біологічно активних речовин, відданих рослинами, поповнюється біологічно активними речовинами, створеними бджолами. Таким чином, вони насичені речовинами рослинного і тваринного походження. Істинний диво-продукт.


Купити бджолиний пилок можна у нас, зателефонувавши по одному з телефонів:
+380984298830
+380955638797



Дійсно, перга володіє дивовижними лікувальними і профілактичними властивостями. Але не варто скидати з рахунків корисні властивості бджолиного пилку звичайної, яку виробляють квіти. Вона нічим не гірше "бджолиного хліба" і пилку-обніжжя.
Крім того властивості бджолиного пилку допомагають в лікуванні всіх захворювань. Її зернятка-це справжня скарбниця, наповнена поживними і цілющими речовинами. У найдрібнішому порошку цвітня міститься величезна кількість білків, цукрів, жирів, мінеральних солей, вітамінів, ферментів, фітогормонів, антибіотиків і т.д. Все це різноманіття сполук органічно пов'язано і збалансовано. Тому лікувальні властивості бджолиного пилку є чудовим терапевтичним комплексом.

Існує думка, що властивості бджолиного пилку дарують довгі роки людині, яка її використовує. Регуляція і стимуляція нею важливих внутрішніх процесів продовжує життя. Є багато позитивних механізмів роботи цього квіткового продукту. Наприклад, клітини підшлункової залози починають активно виробляти інсулін. Через це властивості пилку-обніжжя вважаються більш дієвими у хворих на цукровий діабет.

Ще один факт благотворного впливу пилку в тому, що вона допомагає печінковим, кровотворним і пошкодженим тканинам відновлюватися і продовжувати своє зростання. Величезна кількість поживних речовин цвітня сприяє клітині в рості і розвитку. Печінкова функція відновлюється, приводячи в дію гепозахисний механізм. У свою чергу анемія краще лікується пилковим порошком, ніж традиційними антианемічними речовинами. Тому що речовини в кольорі підсилюють утворення еритроцитів і лейкоцитів. Варто перерахувати всі основні корисні властивості бджолиного пилку.

Основні властивості бджолиного пилку:

  • стимуляція росту і регенерація клітин і тканин;
  • поліпшення діяльності нервової та ендокринної системи;
  • активізація процесу виділення інсуліну;
  • зниження згортання крові;
  • зміцнення капілярів;
  • холестерин значно знижується;
  • антисклеротична дія - це властивість бджолиного пилку допомагає боротися з ішемією серця;
  • жовчогінну дію;
  • сечогінну дію;
  • протипухлинна дія;
  • затримка росту мікроорганізмів кишечника і регуляція його функції;
  • стимуляція імунної системи;
  • загальнозміцнюючу дію;
  • підвищення апетиту;
  • відновлення і збільшення ваги тіла;
  • підвищення розумової та фізичної працездатності та їх відновлення;
  • збільшує статевий потяг і чоловічу потенцію;
  • значне зниження ознак гіпертрофії передміхурової залози.



Бджолиний пилок володіє і багатьма іншими позитивними ефектами. Наприклад, таким, як посилення дії більшості медикаментів. Антибіотичні лікувальні властивості бджолиного пилку дозволяють зменшити дозу антибіотиків, а то і зовсім їх поміняти на цей квітковий продукт. До того ж цветень виключає аллергизирующее дію. Цікавий метод зберігання квіткового продукту.

Замовити бджолиний пилок в Україні можна за телефонами:
+380984298830
+380955638797



Виняткові корисні властивості бджолиного пилку з часом втрачають свою силу, на відміну від перги. Цветень і обніжжя відрізняються низькою біологічною активністю вже на 2-3 місяць зберігання. Після їх збору необхідно провести консервацію з цукровою пудрою або медом, щоб зберегти вітаміни і ферменти. Але це допоможе тільки на рік. Після від лікувального ефекту бджолиного пилку нічого не залишиться. Ще один факт на користь "бджолиного хліба". Він більш ефективний в боротьбі з хворобою.

З повагою, сімейна пасіка «Веселий Шершень»! banner

Мы Всегда Рады Проконсультировать
По Любому Интересующему Вас Вопросу.
Калькулятор приема продуктов пчелы
Возраст
Заказ
×

Отзывы

Что о нас говорят клиенты

Принимал курс по лечению хронического простатита. Сделал как рекомендовали на пасеке «Веселый Шершень» - 2 курса с перерывом. На первом месяце приема почувствовал какие то изменения в предстательной, но воспаление до конца не ушло. При приеме второго курса стал чувствовать себя намного лучше. Уже 8 месяцев как не беспокоит предстательная. Очень Вам благодарен за ваши продукты и за оказанную консультацию.

Фото
Игнатенко Владислав

Артемовск

Спасибо Дмитрий и Ольга за Вашу продукцию, а особенно за глазные капли. Страдаю глаукомой уже много лет. Болезнь прогрессирует, но благодаря Вашим каплям чувствую что прогресс уменьшился и видеть немного лучше стала. Жаль что они не излечивают данную болезнь, но и на этом огромное спасибо.

Фото
Лариса Ивановна

Киев

Долго искала свечи от геморроя на натуральной основе, так как в аптеке очень часто в состав свечей входит какой хим препарат. Увидела, что на семейной пасеке Веселый Шершень в состав входит только масло какао и прополис. Очень обрадовалась и сразу же заказала. Свечами осталась довольна – проблема решена не до конца, но прогресс существенный.

Фото
Раиса Павловна

Винница

Много лет уже как перешла на натуральную косметику. Часть делаю сама, беря информацию в интернете, часть покупаю. А вот от вашего крема питательного я просто в восторге. Пользуюсь постоянно и для лица и для рук. Да и мыло медовое то же теперь в нашей семье есть постоянно. На супермаркет не променяем.

Фото
Крючко Валентина

Запорожье

Дуже дякую Вам, Ольга за гарний рекомендований продукт – настій воскової молі. Моя дитина (дівчинка 7 років) постійно хворіла на запалення бронхів і ми часто проводили багато часу по лікарнях, в яких крім антибіотиків нічого не давали. Почала шукати народні способи лікування бронхіту і знайшла Вас. Моя дитина почала набагато менше хворіти і легше переносити захворювання. Також окремо дякую за бджолину пергу для імунітету.

Фото
Каноненко Ольга

Винница

Перенес серьезный кризис и получил инсульт. Моя дочь нашла информацию что хорошо помогает при данной проблеме для восстановления восковая моль. Позвонив мы получили консультацию, что лучше принимать курсом восковую моль с настойкой подмора. Так и сделали. Принимаю уже 4 месяц. Изменения на лицо. Но для полного восстановления хочу еще попринимать 2-3 месяца. Спасибо вам и вашим пчелкам за хорошие продукты.

Фото
Иван Федотович

Днепропетровск

Применяем Ваш курс повышения иммунитета всей семье и это первый год, когда мы с мужем не болели вовсе, а дочка только 1 раз. Мы очень довольны и впредь будем вашими постоянными клиентами.

Фото
Сергей и Валентина Мирошниченко

Киев

Как кормящая мама при кормлении ребенка появилась проблема с лактацией на 6 месяце. Вычитала что очень хорошо помогает Апилак на основе маточного молочка, но чистое маточное молочко оказывает действие еще сильнее. Мы заказали на семейной пасеке данный продукт. И уже после 4 дней приема молоко возобновилось в нужном объеме, а через 2 недели приема пришлось сцеживать лишнее. Очень понравился Ваш продукт. Теперь задумалась о курсе поднятия иммунитета. Спасибо за помощь.

Фото
Марина

Васильевка

Огромное спасибо пчелкам и Веселому Шершню. Болею много лет сахарным диабетом. Кроме медикаментов и особого питания ничего не помогает в жизни. Но я оптимист и стараюсь еще заниматься здоровым образом жизни. Покупая акационный мед у Дмитрия, он посоветовал приобрести настойку пчелиного подмора для понижения сахара. Не очень доверяя я приобрела. И сделала это не зря. По истечении 1 месяца сахар стал реже повышаться (чаще была виновата сама, так как не соблюдала диету). Пропила уже 3 месяца. Чувствую себя гораздо лучше. Какая то даже работоспособность появилась. Дмитрий, огромное человеческое спасибо Вам.

Фото
Лакута Валентина

Донецк

Дмитро, велике спасибі за смачний соняшниковий мед і за прополісний мед. Вживали заздалегідь і всю зиму вся наша велика родина не хворіла. Тільки онук небагато. На наступний сезон замовимо знову заздалегідь.

Фото
Дашко Іван

Львів

Страдаю много лет гайморитом. Как пробили, так стал постоянным «клиентом» больницы. Заказывая мед на пасеке «Веселый Шершень» увидел мазь Стоп гайморит и решил попробовать, так как цена была довольно таки демократичная. И после 2 недель использования увидел улучшения. С моим хроническим запущенным гайморитом чувствовать себя стал лучше. Рекомендую.

Фото
Пахомов Сергей

Харьков

Проходил лечение на семейной пасеке «Веселый Шершень» по лечению аденомы простаты. Произошло сильное воспаление от переохлаждения и сильно воспалилась предстательная. Да и врачи диагностировали увеличение аденомы. После 2 недель приема курса почувствовал что частично ушло воспаление. А уже после 2 месяцев приема воспаление исчезло. Аденома не уменьшилась после сделанного УЗИ в конце курса, но и не наблюдалось увеличение. Спасибо за оказанную консультацию и помощь. В ближайшее время планирую пройти еще один курс.

Фото
Игорь Марчук

Одесса

После года лечения от туберкулеза легких и устойчивости к медикаментам в больнице сам врач порекомендовал попробовать настойку восковой моли. Долго искал в интеренете и остановился на семейной пасеке «Веселый Шершень», где получил полную консультацию и после получения продукции дали инструкцию по применению. Также заинтересовала схема лечения туберкулеза восковой моли с настойкой прополиса, так как больше нигде такого не слышал. Уже через 3 месяца приема заболевание перешло в закрытую форму и к 7 месяцу исчезли и дыры. Сейчас, будучи уже здоровым, пропиваю профилактически 3-4 раза в год. Спасибо за вторую жизнь.

Фото
Владимир

Харьков

Мой сын уже много лет болеет псориазом и мы перепробовали наверное уже пол аптеки препаратов от данного заболевания. Практически все или не дают эффекта, или вызывают аллергию. Вычитала, что очень хорошо помогает прополисная мазь. Получив консультацию от Ольги, что именно 40% прополисная мазь хорошо справляется с данным заболеванием мы заказали и остались очень довольны. Теперь только ей и спасаемся. А самое главное – есть эффект и нет побочных действий данного продукта.

Фото
Крамаренко Ирина

Днепрорудный

Постоянно работаю на улице и на огороде. Часто обветриваются руки. Попробовала кремлевскую мазь использовать как крем. И мне безумно нравится. Теперь заказываю периодически данную мазь у Ольги.

Фото
Жанна Игнатьевна

Кременчуг

Оставить комментарий
    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
ukraina.net.ua - каталог сайтов Украины