Відгуки про бджолине маточне молочко



Перелік корисних для людського організму бджолопродуктів досить великий-в нього входить прополіс, мед, перга і навіть настоянка на личинках воскової молі (комахи, яке паразитує в доказах). Але найбільш цінною речовиною для кожного пасічника є маточне молочко – продукт, який являє собою суміш перги і секрету верхньощелепних залоз бджіл-годувальниць.

отзывы о маточном молоке


Вся користь маточного молочка криється в його складі, який до цих пір знаходиться на стадії вивчення, але можна точно сказати, що про його корисні властивості людство дізналося давно. Перші "офіційні" записи і його застосування ведуться з шістнадцятого століття, правда в той час придбати його могли тільки заможні люди і називали його «королівським желе». Сьогодні ситуація трохи змінилася, хоча якщо говорити про те, скільки коштує маточне молочко, то його вартість ніяк не можна назвати дешевою.

У чому користь?



Як вже було сказано вище, корисним дана речовина робить його склад, який складається з води, вітамінів, білкових сполук (в досить великій кількості), а також інших біологічно активних сполук, які здатні покращувати роботу внутрішніх органів людського організму (гормони і ацетилхолін, наприклад). Що стосується вмісту білкових і амінокислотних компонентів, то за їх кількісним змістом даний продукт перевершує навіть білок курячого яйця. Особливої уваги в складі даної речовини заслуговує амінокислота пролін, завдяки високому вмісту якої відгуки про матковому молочку свідчать про поліпшення роботи суглобів, а також такі речовини як аспарагін і глутамін – вони регулюють роботу мозку і покращують засвоєння організмом корисних речовин.

Крім амінокислот варто сказати про високий вміст вітамінів, які відносяться до групи В, а саме біотину або пантотенової кислоти. Пантотенова кислота є природним нейромедіатором, який регулює передачу синапсів між нейронами, а також бере участь в механізмі загоєння ранових процесів, а біотин дуже важливий для людської шкіри (покращує стан епідермісу і дерми) і крові (природним шляхом стимулює синтез гемоглобіну).


Купити маточне молочко можна у нас, зателефонувавши по одному з телефонів:
+380984298830
+380955638797


Не можна не згадати і про гормональні компоненти – естроген і тестостерон, завдяки яким можна застосовувати маточне молочко при безплідді, відгуки тих, хто вже пройшов курс лікування даною речовиною зустрічаються тільки позитивні (причому підходить воно людям обох статей). Ну, ацетилхолін-компонент, який людський організм виробляє самостійно, здатний регулювати рівень кровоносного тиску, тому «королівське желе» використовується в програмах лікування гіпертензії.

Маточне молочко як ліки



Численні наукові дослідження складу продукту, досвід клінічного застосування, а також відгуки про бджолиному матковому молочку дозволили об'єктивно оцінити всю його користь і переконатися в тому, що нинішня медицина не може запропонувати ліки, яке б виявилося настільки корисним для людського організму. Ще в 1992 році один і з професорів Сорбонського університету представив своїм колегам наукову доповідь про продукти бджільництва, де він особливо виділив те, що застосування «Королівського желе» в терапії деяких захворювань іноді дає більш виражений лікарський ефект, ніж лікування антибіотиками.

отзывы о пчелином маточном молочке


Сьогодні ця речовина розглядається як поліфункціонального біологічного стимулятора, яке цінується за те, що воно здатне покращувати будь-які порушені функції внутрішніх органів, відгуки про маточному молоці свідчать про те, що найкращим чином позначається на роботі імунної системи, що істотно позначається на опірності організму по відношенню до різних небезпечних факторів зовнішнього середовища (перепади температури, інфекції, що передаються повітряно-крапельним шляхом).


Цілющі властивості продукту




Перераховувати всі властивості "королівського желе" не варто (на це може піти досить багато часу), але не розповісти про його основні властивості не можна, адже маточне молочко:
  • покращує роботу імунних агентів (завдяки багатому амінокислотному складу);
  • використовується для поліпшення лактації в період годування;
  • нормалізує функції крові і покращує якісний склад її компонентів (еритроцитів, лейкоцитів);
  • стимулює тонус організму (є сильним адаптогеном, саме з цієї причини його рекомендується застосовувати в період сильних стресів на роботу або навчанні, а також для усунення симптомів хронічної втоми, з цією метою апітерапевти рекомендують приймати матковий мед);
  • омолоджує організму (покращує продукування стовбурових клітин);
  • нормалізує зір і стимулює мозкову активність у дітей і дорослих.


отзывы о меде с маточным молочком


Де купити?



Говорячи про те, де купити маточне молочко, ціна якого, по-перше, буде залежати від його форми випуску, а, по-друге, від виробника (так як це продукт народної медицини, кожен виробник визначає його вартість самостійно), багато людей радять звертатися на пасіку «веселий Шершень», де згідно відгуками, його правильно зберігають і виробляють. На цій пасіці його продають як в натуральному, так і консервованому (в суміші з медом) вигляді, причому відгуки про мед з маточним молочком говорять про те, що така лікарська форма вважається найкращою, адже мед перебиває кислуватий присмак основного інгредієнта і лікування сприймається легше. А що може бути краще ефективного і смачного ліки, подарованого людині природою?

Замовити маточне молочко можна за телефонами:
+380984298830
+380955638797


Олена: "Спочатку я почала приймати даний продукт з метою стимулювання процесів лактації і підвищення життєвих сил, яких після народження дочки стало дуже мало (приймати його мені порадила мама), але потім зрозуміла, що це просто панацея. Найбільше мене я здивувалася і зраділа тому, що після початку «лікування» я перестала страждати навіть від нежиті, тобто робота імунітету стала в кілька разів краще, а також те, що при частих недосипання (маленька дочка забирає навіть час сну) я виглядала і відчувала себе нормально (не було симптомів хронічної втоми). Рекомендую всім".


Андрій: "Спробував цей продукт тиждень тому в якості адаптуючого засобу для підвищення ефективності спортивних тренувань. Спочатку доза прийому здалася дуже маленькою (це в порівнянні з коктейлями), але поки результат мене влаштовує".


Христина: "Я користуюся кремом на основі натурального маточного молочка і не можу їм натішитися. Взагалі-то він підходить для шкіри будь-якого типу, але я його використовую для сухої. За два тижні регулярного застосування у мене розгладилися зморшки навіть під очима, і покращився колір обличчя. Раджу всім".


З повагою, сімейна пасіка «Веселий Шершень»! banner

Мы Всегда Рады Проконсультировать
По Любому Интересующему Вас Вопросу.
Калькулятор приема продуктов пчелы
Возраст
Заказ
×

Отзывы

Что о нас говорят клиенты

Принимал курс по лечению хронического простатита. Сделал как рекомендовали на пасеке «Веселый Шершень» - 2 курса с перерывом. На первом месяце приема почувствовал какие то изменения в предстательной, но воспаление до конца не ушло. При приеме второго курса стал чувствовать себя намного лучше. Уже 8 месяцев как не беспокоит предстательная. Очень Вам благодарен за ваши продукты и за оказанную консультацию.

Фото
Игнатенко Владислав

Артемовск

Спасибо Дмитрий и Ольга за Вашу продукцию, а особенно за глазные капли. Страдаю глаукомой уже много лет. Болезнь прогрессирует, но благодаря Вашим каплям чувствую что прогресс уменьшился и видеть немного лучше стала. Жаль что они не излечивают данную болезнь, но и на этом огромное спасибо.

Фото
Лариса Ивановна

Киев

Долго искала свечи от геморроя на натуральной основе, так как в аптеке очень часто в состав свечей входит какой хим препарат. Увидела, что на семейной пасеке Веселый Шершень в состав входит только масло какао и прополис. Очень обрадовалась и сразу же заказала. Свечами осталась довольна – проблема решена не до конца, но прогресс существенный.

Фото
Раиса Павловна

Винница

Много лет уже как перешла на натуральную косметику. Часть делаю сама, беря информацию в интернете, часть покупаю. А вот от вашего крема питательного я просто в восторге. Пользуюсь постоянно и для лица и для рук. Да и мыло медовое то же теперь в нашей семье есть постоянно. На супермаркет не променяем.

Фото
Крючко Валентина

Запорожье

Дуже дякую Вам, Ольга за гарний рекомендований продукт – настій воскової молі. Моя дитина (дівчинка 7 років) постійно хворіла на запалення бронхів і ми часто проводили багато часу по лікарнях, в яких крім антибіотиків нічого не давали. Почала шукати народні способи лікування бронхіту і знайшла Вас. Моя дитина почала набагато менше хворіти і легше переносити захворювання. Також окремо дякую за бджолину пергу для імунітету.

Фото
Каноненко Ольга

Винница

Перенес серьезный кризис и получил инсульт. Моя дочь нашла информацию что хорошо помогает при данной проблеме для восстановления восковая моль. Позвонив мы получили консультацию, что лучше принимать курсом восковую моль с настойкой подмора. Так и сделали. Принимаю уже 4 месяц. Изменения на лицо. Но для полного восстановления хочу еще попринимать 2-3 месяца. Спасибо вам и вашим пчелкам за хорошие продукты.

Фото
Иван Федотович

Днепропетровск

Применяем Ваш курс повышения иммунитета всей семье и это первый год, когда мы с мужем не болели вовсе, а дочка только 1 раз. Мы очень довольны и впредь будем вашими постоянными клиентами.

Фото
Сергей и Валентина Мирошниченко

Киев

Как кормящая мама при кормлении ребенка появилась проблема с лактацией на 6 месяце. Вычитала что очень хорошо помогает Апилак на основе маточного молочка, но чистое маточное молочко оказывает действие еще сильнее. Мы заказали на семейной пасеке данный продукт. И уже после 4 дней приема молоко возобновилось в нужном объеме, а через 2 недели приема пришлось сцеживать лишнее. Очень понравился Ваш продукт. Теперь задумалась о курсе поднятия иммунитета. Спасибо за помощь.

Фото
Марина

Васильевка

Огромное спасибо пчелкам и Веселому Шершню. Болею много лет сахарным диабетом. Кроме медикаментов и особого питания ничего не помогает в жизни. Но я оптимист и стараюсь еще заниматься здоровым образом жизни. Покупая акационный мед у Дмитрия, он посоветовал приобрести настойку пчелиного подмора для понижения сахара. Не очень доверяя я приобрела. И сделала это не зря. По истечении 1 месяца сахар стал реже повышаться (чаще была виновата сама, так как не соблюдала диету). Пропила уже 3 месяца. Чувствую себя гораздо лучше. Какая то даже работоспособность появилась. Дмитрий, огромное человеческое спасибо Вам.

Фото
Лакута Валентина

Донецк

Дмитро, велике спасибі за смачний соняшниковий мед і за прополісний мед. Вживали заздалегідь і всю зиму вся наша велика родина не хворіла. Тільки онук небагато. На наступний сезон замовимо знову заздалегідь.

Фото
Дашко Іван

Львів

Страдаю много лет гайморитом. Как пробили, так стал постоянным «клиентом» больницы. Заказывая мед на пасеке «Веселый Шершень» увидел мазь Стоп гайморит и решил попробовать, так как цена была довольно таки демократичная. И после 2 недель использования увидел улучшения. С моим хроническим запущенным гайморитом чувствовать себя стал лучше. Рекомендую.

Фото
Пахомов Сергей

Харьков

Проходил лечение на семейной пасеке «Веселый Шершень» по лечению аденомы простаты. Произошло сильное воспаление от переохлаждения и сильно воспалилась предстательная. Да и врачи диагностировали увеличение аденомы. После 2 недель приема курса почувствовал что частично ушло воспаление. А уже после 2 месяцев приема воспаление исчезло. Аденома не уменьшилась после сделанного УЗИ в конце курса, но и не наблюдалось увеличение. Спасибо за оказанную консультацию и помощь. В ближайшее время планирую пройти еще один курс.

Фото
Игорь Марчук

Одесса

После года лечения от туберкулеза легких и устойчивости к медикаментам в больнице сам врач порекомендовал попробовать настойку восковой моли. Долго искал в интеренете и остановился на семейной пасеке «Веселый Шершень», где получил полную консультацию и после получения продукции дали инструкцию по применению. Также заинтересовала схема лечения туберкулеза восковой моли с настойкой прополиса, так как больше нигде такого не слышал. Уже через 3 месяца приема заболевание перешло в закрытую форму и к 7 месяцу исчезли и дыры. Сейчас, будучи уже здоровым, пропиваю профилактически 3-4 раза в год. Спасибо за вторую жизнь.

Фото
Владимир

Харьков

Мой сын уже много лет болеет псориазом и мы перепробовали наверное уже пол аптеки препаратов от данного заболевания. Практически все или не дают эффекта, или вызывают аллергию. Вычитала, что очень хорошо помогает прополисная мазь. Получив консультацию от Ольги, что именно 40% прополисная мазь хорошо справляется с данным заболеванием мы заказали и остались очень довольны. Теперь только ей и спасаемся. А самое главное – есть эффект и нет побочных действий данного продукта.

Фото
Крамаренко Ирина

Днепрорудный

Постоянно работаю на улице и на огороде. Часто обветриваются руки. Попробовала кремлевскую мазь использовать как крем. И мне безумно нравится. Теперь заказываю периодически данную мазь у Ольги.

Фото
Жанна Игнатьевна

Кременчуг

Оставить комментарий
    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
ukraina.net.ua - каталог сайтов Украины