Мед як снодійне



Ще в глибоку давнину бджолиний продукт був відомий, як заспокійливий і снодійний засіб. Давньогрецькі та давньоримські лікарі, рекомендуючи його своїм пацієнтам, успішно допомагали зміцнити нервову систему хворих. Приймали мед перед сном і на Русі. Батьківщина слов'ян була широко відома їм, і наші предки успішно виліковувалися бджолиним продуктом від таких хвороб, як: головний біль, нервова перевтома і безсоння. Незважаючи на те, що сучасні лікарі використовують різноманітні хіміотерапевтичні засоби, мед перед сном досі є відмінним способом вилікувати багато нервові захворювання.

Мед перед сном як снодійне


Якщо людині не вдається виспатися-мед перед сном допоможе впоратися з цим. Потрібно змішати 1 столову ложку бджолиного продукту і 1 стакан води (теплої). Випивають такий розчин за півгодини до того, як потрібно буде заснути. Результат такої терапії не змусить себе довго чекати. Якщо приймати мед перед сном, можна відмовитися від заспокійливого і снодійного, тому що бджолопродукт не заподіє організму шкоди. Він має властивість зміцнювати нервову систему і весь організм в цілому. Саме через ці якості у нього, як у медикаменту, немає конкурентів. Тому більшість людей вважають за краще приймати мед перед сном.

Купити мед різних сортів можна на нашій пасіці, зателефонувавши по одному з телефонів:
+380984298830
+380955638797


Число недуг нервової системи в даний час зростає. Фахівці стали частіше діагностувати неврози, неврастенії, істерії, неврози серця, хореї. Хорея є хронічним захворюванням, для якого характерні розкидані, безладні посмикування м'язів. Відомо, що мед перед сном прекрасно справляється з хворобами, які викликають розумові та емоційні навантаження, почастішали стреси, зловживання алкоголем, наркотиками, курінням і т. д.

Заспокійливі синтетичні препарати, які знімають нервову напругу, покращують сон і т.п., стали вельми популярні серед мільйонів людей. При цьому нервово-психічні розлади продовжують з'являтися. Радикальним вирішенням проблеми спробували зробити хіміотерапію, але і та не впоралася. До того ж, приймаючи мед перед сном, людина не отримує залежності, як від ліків. Хіміотерапевтичні засоби, як правило, вимагають підвищення дози, для більш дієвого ефекту. Через це ростуть побічні ефекти, і в ряді випадків розвивається лікарська хвороба.


Психотропні засоби з часом викликають звикання, яке виглядає як хворобливий, непереборний потяг до ліків. Патологічна руйнує організм залежність також вимагає лікування. Чи варто говорити, що прийом меду перед сном не володіє подібним ефектом. Нехай Бджолопродукти і не мають такого сильного дії, як синтетичні ліки, але вони позбавлені шкідливих побічних ефектів. До того ж хіміотерапевтичні засоби знижують свою «токсичність», якщо спільно з ними приймають і бджолиний продукт. Прийнявши разом з ліками мед перед сном, пацієнт допоможе своєму організму краще впоратися з хворобою.

Все це потрібно врахувати, і сміливо застосовувати мед перед сном для лікування і профілактики. Неврози добре лікуються добовою дозою бджолопродукту в 60-100 грам. Але в такому випадку повністю виключаються солодощі. Необхідна кількість меду розводять в 500-800 мл води (кип'яченої, але кімнатної температури). Розчин випивають за день в три-чотири прийоми по 150-200 мл.в останній раз приймають розчинений у воді мед перед сном (за 30-40 хв). Курс лікування в 1-2 тижні значно покращує стан хворого. Відбувається нормалізація сну, поліпшення самопочуття, працездатності і т. п.

Приймаючи мед перед сном, людина спить спокійно. Але це чудотворний засіб допомагає боротися не тільки з безсонням. Серцеві неврози також виліковуються бджолиним продуктом. Для даного захворювання характерно те, що при відсутності органічних змін в серці, людина продовжує на нього скаржитися і мучитися. Якщо приймати мед перед сном можна домогтися чудотворних результатів: поліпшення настрою, зниження болю в області серця, нормалізації його ритму, пропажі оніміння кінцівок, почуття страху, ознак збудження.

Пити розчинений у воді мед перед сном слід також і при хореї. В такому випадку людина позбудеться від головного болю і дратівливості. Сон прийде в норму, а мимовільні рухи припиняться. Приймати мед перед сном потрібно, якщо необхідна допомога в боротьбі з м'язовими спазмами. Одна столова ложка три рази на добу за один-два тижні приведе нервово-м'язову систему в норму. У тому випадку, якщо спазми виникнуть знову, то для профілактики бджолиний продукт приймають набагато довше. Існує безліч ефективних рецептів, якими рекомендується лікувати підвищену дратівливість, нервове збудження і безсоння. Якщо приймати мед перед сном, попередньо розвівши його в настої, можна поправити своє здоров'я і поліпшити стан нервової системи.



Збір № 1



  • Пустирник п'ятилопатевий, трава — 25 г
  • Валеріана лікарська, корінь-25 г
  • Кмин звичайний, плоди — 25 г
  • Фенхель звичайний, плоди — 25 г


Приготувати настій (1:20) і приймати його по 1/2 склянки 2 рази на день при дратівливості і нервовому збудженні і прискореному серцебитті (знижує також підвищений артеріальний тиск).

Збір № 2



  • Шипшина коричнева, плоди-35 г
  • Ожина сиза, лист-30 г
  • Звіробій звичайний, трава — 10 г
  • Пустирник п'ятилопатевий, трава — 10 г
  • Валеріана лікарська, корінь-5 г
  • Подорожник великий, лист — 5 г
  • Чебрець звичайний, трава-5 г


Приготувати настій (1:20) і приймати його по 1/2 склянки 2-3 рази на день при безсонні, дратівливості, швидкої стомлюваності, мінливості настрою.

Збір № 3



  • Кмин звичайний, плоди-50 г
  • Ромашка аптечна, квітки-30 г
  • Валеріана лікарська, корінь-20 г

Приготувати настій (1:20) і приймати його по 1/2 склянки 2-3 рази

Збір № 4



  • Валеріана лікарська, корінь -15 г
  • Вода-200 мл


15 г подрібненого валеріанового кореня ввечері залити 200 мл крутого окропу в порцеляновому чайнику і герметично закрити його.
На наступний день процідіть і пийте валеріановий чай по 30 мл3 рази на день за 20-30 хв.до їди. У денні години доза може бути
дещо знижена (в залежності від самопочуття), а перед сном збільшена.

Замовити мед різних сортів в Україні можна за телефонами:
+380984298830
+380955638797



З повагою, сімейна пасіка «Веселий Шершень»! banner

Мы Всегда Рады Проконсультировать
По Любому Интересующему Вас Вопросу.
Калькулятор приема продуктов пчелы
Возраст
Заказ
×

Отзывы

Что о нас говорят клиенты

Принимал курс по лечению хронического простатита. Сделал как рекомендовали на пасеке «Веселый Шершень» - 2 курса с перерывом. На первом месяце приема почувствовал какие то изменения в предстательной, но воспаление до конца не ушло. При приеме второго курса стал чувствовать себя намного лучше. Уже 8 месяцев как не беспокоит предстательная. Очень Вам благодарен за ваши продукты и за оказанную консультацию.

Фото
Игнатенко Владислав

Артемовск

Спасибо Дмитрий и Ольга за Вашу продукцию, а особенно за глазные капли. Страдаю глаукомой уже много лет. Болезнь прогрессирует, но благодаря Вашим каплям чувствую что прогресс уменьшился и видеть немного лучше стала. Жаль что они не излечивают данную болезнь, но и на этом огромное спасибо.

Фото
Лариса Ивановна

Киев

Долго искала свечи от геморроя на натуральной основе, так как в аптеке очень часто в состав свечей входит какой хим препарат. Увидела, что на семейной пасеке Веселый Шершень в состав входит только масло какао и прополис. Очень обрадовалась и сразу же заказала. Свечами осталась довольна – проблема решена не до конца, но прогресс существенный.

Фото
Раиса Павловна

Винница

Много лет уже как перешла на натуральную косметику. Часть делаю сама, беря информацию в интернете, часть покупаю. А вот от вашего крема питательного я просто в восторге. Пользуюсь постоянно и для лица и для рук. Да и мыло медовое то же теперь в нашей семье есть постоянно. На супермаркет не променяем.

Фото
Крючко Валентина

Запорожье

Дуже дякую Вам, Ольга за гарний рекомендований продукт – настій воскової молі. Моя дитина (дівчинка 7 років) постійно хворіла на запалення бронхів і ми часто проводили багато часу по лікарнях, в яких крім антибіотиків нічого не давали. Почала шукати народні способи лікування бронхіту і знайшла Вас. Моя дитина почала набагато менше хворіти і легше переносити захворювання. Також окремо дякую за бджолину пергу для імунітету.

Фото
Каноненко Ольга

Винница

Перенес серьезный кризис и получил инсульт. Моя дочь нашла информацию что хорошо помогает при данной проблеме для восстановления восковая моль. Позвонив мы получили консультацию, что лучше принимать курсом восковую моль с настойкой подмора. Так и сделали. Принимаю уже 4 месяц. Изменения на лицо. Но для полного восстановления хочу еще попринимать 2-3 месяца. Спасибо вам и вашим пчелкам за хорошие продукты.

Фото
Иван Федотович

Днепропетровск

Применяем Ваш курс повышения иммунитета всей семье и это первый год, когда мы с мужем не болели вовсе, а дочка только 1 раз. Мы очень довольны и впредь будем вашими постоянными клиентами.

Фото
Сергей и Валентина Мирошниченко

Киев

Как кормящая мама при кормлении ребенка появилась проблема с лактацией на 6 месяце. Вычитала что очень хорошо помогает Апилак на основе маточного молочка, но чистое маточное молочко оказывает действие еще сильнее. Мы заказали на семейной пасеке данный продукт. И уже после 4 дней приема молоко возобновилось в нужном объеме, а через 2 недели приема пришлось сцеживать лишнее. Очень понравился Ваш продукт. Теперь задумалась о курсе поднятия иммунитета. Спасибо за помощь.

Фото
Марина

Васильевка

Огромное спасибо пчелкам и Веселому Шершню. Болею много лет сахарным диабетом. Кроме медикаментов и особого питания ничего не помогает в жизни. Но я оптимист и стараюсь еще заниматься здоровым образом жизни. Покупая акационный мед у Дмитрия, он посоветовал приобрести настойку пчелиного подмора для понижения сахара. Не очень доверяя я приобрела. И сделала это не зря. По истечении 1 месяца сахар стал реже повышаться (чаще была виновата сама, так как не соблюдала диету). Пропила уже 3 месяца. Чувствую себя гораздо лучше. Какая то даже работоспособность появилась. Дмитрий, огромное человеческое спасибо Вам.

Фото
Лакута Валентина

Донецк

Дмитро, велике спасибі за смачний соняшниковий мед і за прополісний мед. Вживали заздалегідь і всю зиму вся наша велика родина не хворіла. Тільки онук небагато. На наступний сезон замовимо знову заздалегідь.

Фото
Дашко Іван

Львів

Страдаю много лет гайморитом. Как пробили, так стал постоянным «клиентом» больницы. Заказывая мед на пасеке «Веселый Шершень» увидел мазь Стоп гайморит и решил попробовать, так как цена была довольно таки демократичная. И после 2 недель использования увидел улучшения. С моим хроническим запущенным гайморитом чувствовать себя стал лучше. Рекомендую.

Фото
Пахомов Сергей

Харьков

Проходил лечение на семейной пасеке «Веселый Шершень» по лечению аденомы простаты. Произошло сильное воспаление от переохлаждения и сильно воспалилась предстательная. Да и врачи диагностировали увеличение аденомы. После 2 недель приема курса почувствовал что частично ушло воспаление. А уже после 2 месяцев приема воспаление исчезло. Аденома не уменьшилась после сделанного УЗИ в конце курса, но и не наблюдалось увеличение. Спасибо за оказанную консультацию и помощь. В ближайшее время планирую пройти еще один курс.

Фото
Игорь Марчук

Одесса

После года лечения от туберкулеза легких и устойчивости к медикаментам в больнице сам врач порекомендовал попробовать настойку восковой моли. Долго искал в интеренете и остановился на семейной пасеке «Веселый Шершень», где получил полную консультацию и после получения продукции дали инструкцию по применению. Также заинтересовала схема лечения туберкулеза восковой моли с настойкой прополиса, так как больше нигде такого не слышал. Уже через 3 месяца приема заболевание перешло в закрытую форму и к 7 месяцу исчезли и дыры. Сейчас, будучи уже здоровым, пропиваю профилактически 3-4 раза в год. Спасибо за вторую жизнь.

Фото
Владимир

Харьков

Мой сын уже много лет болеет псориазом и мы перепробовали наверное уже пол аптеки препаратов от данного заболевания. Практически все или не дают эффекта, или вызывают аллергию. Вычитала, что очень хорошо помогает прополисная мазь. Получив консультацию от Ольги, что именно 40% прополисная мазь хорошо справляется с данным заболеванием мы заказали и остались очень довольны. Теперь только ей и спасаемся. А самое главное – есть эффект и нет побочных действий данного продукта.

Фото
Крамаренко Ирина

Днепрорудный

Постоянно работаю на улице и на огороде. Часто обветриваются руки. Попробовала кремлевскую мазь использовать как крем. И мне безумно нравится. Теперь заказываю периодически данную мазь у Ольги.

Фото
Жанна Игнатьевна

Кременчуг

Оставить комментарий
    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
ukraina.net.ua - каталог сайтов Украины