Як лікуватися пергою?



Існує досить багато корисних продуктів бджільництва: це і мед зі своїм загальнозміцнюючим дією, і прополіс, який є найсильнішим природним антисептиком, і маточне молочко – полівітамінний біостимулюючий продукт. Але про те, що лікує перга, а також що вона собою являє, знають не всі, хоча саме це унікальна речовина може не тільки поліпшити стан здоров'я кожної людини, а й стати відмінним щитом для людського організму, не даючи жодного шансу на життя патогенним мікроорганізмам.

как принимать пергу при лечении


Спосіб отримання



Пергою, по суті, є пилок, яка пройшла процес молочно-кислого бродіння в сотах. Кожен день (природно тільки в теплу пору року) бджілки вилітають з доказів і збирають квітковий пилок (природа подбала навіть про те, щоб їм було легко її приносити назад додому, тому у них на задніх лапках знаходяться маленькі «відерочки», в які вони її складають).

Купити бджолину пергу в Україні ви завжди можете у нас, на сімейній пасіці "Веселий Шершень" за телефонами:
+380984298830
+380955638797


Пилок потрібен їм для того, щоб вигодовувати своє підростаюче потомство і вони навіть навчилися її консервувати, тобто бджілки приносять пилок в докази, складають в темні, старі стільники (до речі, від цього лікування пергою стає ще ефективніше), присмачують ферментами (якщо говорити звичайною мовою, то просто слиною) і закривають товстим шаром з меду і воску. У присутності великої кількості ферментів і в умовах відсутності кисню продукт починає бродити і перетворюється в те, що бджолярі і апітерапевти називають пергою. Вага цей процес займає 14-15 днів, після цього бджоли можуть використовувати її для своїх цілей, а людина – для своїх.

Склад і корисні властивості



Якщо почитати відгуки про лікування пергою, то можна побачити, що вона рекомендована до прийому при самих різних захворюваннях. Вчені і апітерапевти пов'язують даний факт з тим, що до її складу входить більше 250-ти корисних для людського організму сполук, в основному, звичайно, це вітаміни. У неї входять вітаміни групи а, фолієва кислота, в, велика кількість токоферолу і його похідних, аскорбінова кислота, вітамін РР і так далі.

Всього два грами цієї речовини містять добову дозу всіх необхідних вітаміну корисних речовин. Крім вітамінів "бджолиний хліб" багатий і мікроелементами. Тільки одного калію в його складі міститься більше 40%, але ж є ще магній, цинк, і, як мінімум, селен, так що лікування бджолиною пергою дає хороший ефект при лікуванні хронічних захворюваннях серця і судин. У ньому також містяться фітогормони, які є специфічними активаторами росту нових клітин в людському організмі, і флавоноїди, біологічно активні речовини, що володіють капілляроукрепляющей активністю і підсилюють дію багатьох вітамінів.

как использовать пергу для лечения


Перед тим, як давати інформацію про те, як лікуватися пергою, потрібно сказати, що завдяки такому чудовому складу її можна використовувати для усунення таких станів:

  • гіповітаміноз (в цьому пункті все зрозуміло без пояснень, просто цей продукт має полівітамінний склад);
  • анемія (за рахунок високого вмісту активного заліза і фолієвої кислоти " бджолиний хліб може покращувати реологічні властивості крові);
  • імпотенція (активатори росту, які містяться в перзі, сприяють поліпшенню роботи всіх систем, сечостатева не виняток);
  • депресії (відгуки про лікування бджолиною пергою свідчать про те, що під час її прийому у людей підвищується настрій і знижуються ознаки втоми, вчені зацікавилися цією інформацією і провели дослідження, з'ясувавши, що великий вміст магнію в цьому продукті, робить позитивний вплив на стан нервових клітин і навіть допомагає вилікувати синдром хронічної втоми);
  • часті застуди, грип (вітаміни і мікроелементи покращують роботу імунних клітин, які не дають патогенним мікроорганізмам жодного шансу);
  • цукровий діабет ("бджолиний хліб" містить велику кількість моносахаридів, але вони не викликають збоїв у виробленні інсуліну в крові, тому вчені вважають, що його регулярний прийом може допомогти вилікувати це захворювання, правда про те, як приймати пергу при лікуванні цієї хвороби, у них думки трохи розходяться – одні рекомендують приймати її натщесерце, а інші на голодний шлунок);
  • профілактика старіння і так далі.



Протипоказання




Даний продукт можна приймати для лікування практично всіх хвороб (не тільки тих, що перераховані вище), правда слід пам'ятати, що при всій його універсальності воно протипоказано людям з онкологією і гіперактивністю щитовидної залози (саме тому рецепти лікування пергою таких захворювань відсутні). Чому не можна? Тому що багатий полівітамінний склад цього продукту, який містить в собі специфічні фактори росту, здатний прискорювати утворення нових клітин в організмі. І якщо при наявності яких-небудь пошкоджень (рваних ран, наприклад) це добре, то при онкології це погано, тому що прийом «бджолиного хліба» прискорює ріст і диференціацію атипових (ракових) клітин, ніж посилює перебіг хвороби.

Як приймати?




Точну інформації про те, як використовувати пергу для лікування кожного конкретного захворювання потрібно шукати в інструкціях, які виробники (не всі, але багато з них) продають разом з продуктом. Загальні правила свідчать про те, що її не можна приймати пізніше п'ятої години вечора (через її тонізуючих властивостей), а також більше, ніж однієї чайної ложки на добу для дорослої людини. Для дітей дозування розраховується персонально. Передозування цим засіб може викликати розвиток найсильнішого гіпервітамінозу, так що нехтувати цією інформацією не варто.

что лечит перга


Замовити пергу з медом можна по телефонам:
+380984298830
+380955638797



Наостанок потрібно сказати, що "бджолиний хліб" рідко викликає алергію і є тим засобом, який може допомогти її вилікувати, так що у алергіків (на будь-які продукти) він користується особливим попитом. Хоча перший прийом цього продукту у гіперчутливих людей повинен проходити в присутності лікаря.

Василь: "Хоча мені всього лише тридцять років, я недавно відчув себе старим "дідусем", тому що вже зараз у мене виникла еректильна дисфункція. Я дуже соромився цього і навіть перестав спілкуватися зі своєю дівчиною (на тлі цього у мене почалася депресія). До лікаря йти я не захотів, але пошукав інформацію про те, як можна впоратися з цим самостійно в Інтернеті. Знайшов статтю про " бджолиний хліб» і вирішив його спробувати. З тих пір пройшов вже рік і після того, як я почав лікування, «осічки» у мене не зустрічаються".


Юлія: «Ми вживаємо»бджолиний хліб " всією сім'єю. Чоловіка зацікавила інформація про те, що він допомагає запобігти імпотенції, мені дуже сподобалося те, що він підвищує рівень гемоглобіну в крові, а дитину ми віддали в садок, так що «підкріплення» його імунним клітинам не завадить". banner

Мы Всегда Рады Проконсультировать
По Любому Интересующему Вас Вопросу.
Калькулятор приема продуктов пчелы
Возраст
Заказ
×

Отзывы

Что о нас говорят клиенты

Принимал курс по лечению хронического простатита. Сделал как рекомендовали на пасеке «Веселый Шершень» - 2 курса с перерывом. На первом месяце приема почувствовал какие то изменения в предстательной, но воспаление до конца не ушло. При приеме второго курса стал чувствовать себя намного лучше. Уже 8 месяцев как не беспокоит предстательная. Очень Вам благодарен за ваши продукты и за оказанную консультацию.

Фото
Игнатенко Владислав

Артемовск

Спасибо Дмитрий и Ольга за Вашу продукцию, а особенно за глазные капли. Страдаю глаукомой уже много лет. Болезнь прогрессирует, но благодаря Вашим каплям чувствую что прогресс уменьшился и видеть немного лучше стала. Жаль что они не излечивают данную болезнь, но и на этом огромное спасибо.

Фото
Лариса Ивановна

Киев

Долго искала свечи от геморроя на натуральной основе, так как в аптеке очень часто в состав свечей входит какой хим препарат. Увидела, что на семейной пасеке Веселый Шершень в состав входит только масло какао и прополис. Очень обрадовалась и сразу же заказала. Свечами осталась довольна – проблема решена не до конца, но прогресс существенный.

Фото
Раиса Павловна

Винница

Много лет уже как перешла на натуральную косметику. Часть делаю сама, беря информацию в интернете, часть покупаю. А вот от вашего крема питательного я просто в восторге. Пользуюсь постоянно и для лица и для рук. Да и мыло медовое то же теперь в нашей семье есть постоянно. На супермаркет не променяем.

Фото
Крючко Валентина

Запорожье

Дуже дякую Вам, Ольга за гарний рекомендований продукт – настій воскової молі. Моя дитина (дівчинка 7 років) постійно хворіла на запалення бронхів і ми часто проводили багато часу по лікарнях, в яких крім антибіотиків нічого не давали. Почала шукати народні способи лікування бронхіту і знайшла Вас. Моя дитина почала набагато менше хворіти і легше переносити захворювання. Також окремо дякую за бджолину пергу для імунітету.

Фото
Каноненко Ольга

Винница

Перенес серьезный кризис и получил инсульт. Моя дочь нашла информацию что хорошо помогает при данной проблеме для восстановления восковая моль. Позвонив мы получили консультацию, что лучше принимать курсом восковую моль с настойкой подмора. Так и сделали. Принимаю уже 4 месяц. Изменения на лицо. Но для полного восстановления хочу еще попринимать 2-3 месяца. Спасибо вам и вашим пчелкам за хорошие продукты.

Фото
Иван Федотович

Днепропетровск

Применяем Ваш курс повышения иммунитета всей семье и это первый год, когда мы с мужем не болели вовсе, а дочка только 1 раз. Мы очень довольны и впредь будем вашими постоянными клиентами.

Фото
Сергей и Валентина Мирошниченко

Киев

Как кормящая мама при кормлении ребенка появилась проблема с лактацией на 6 месяце. Вычитала что очень хорошо помогает Апилак на основе маточного молочка, но чистое маточное молочко оказывает действие еще сильнее. Мы заказали на семейной пасеке данный продукт. И уже после 4 дней приема молоко возобновилось в нужном объеме, а через 2 недели приема пришлось сцеживать лишнее. Очень понравился Ваш продукт. Теперь задумалась о курсе поднятия иммунитета. Спасибо за помощь.

Фото
Марина

Васильевка

Огромное спасибо пчелкам и Веселому Шершню. Болею много лет сахарным диабетом. Кроме медикаментов и особого питания ничего не помогает в жизни. Но я оптимист и стараюсь еще заниматься здоровым образом жизни. Покупая акационный мед у Дмитрия, он посоветовал приобрести настойку пчелиного подмора для понижения сахара. Не очень доверяя я приобрела. И сделала это не зря. По истечении 1 месяца сахар стал реже повышаться (чаще была виновата сама, так как не соблюдала диету). Пропила уже 3 месяца. Чувствую себя гораздо лучше. Какая то даже работоспособность появилась. Дмитрий, огромное человеческое спасибо Вам.

Фото
Лакута Валентина

Донецк

Дмитро, велике спасибі за смачний соняшниковий мед і за прополісний мед. Вживали заздалегідь і всю зиму вся наша велика родина не хворіла. Тільки онук небагато. На наступний сезон замовимо знову заздалегідь.

Фото
Дашко Іван

Львів

Страдаю много лет гайморитом. Как пробили, так стал постоянным «клиентом» больницы. Заказывая мед на пасеке «Веселый Шершень» увидел мазь Стоп гайморит и решил попробовать, так как цена была довольно таки демократичная. И после 2 недель использования увидел улучшения. С моим хроническим запущенным гайморитом чувствовать себя стал лучше. Рекомендую.

Фото
Пахомов Сергей

Харьков

Проходил лечение на семейной пасеке «Веселый Шершень» по лечению аденомы простаты. Произошло сильное воспаление от переохлаждения и сильно воспалилась предстательная. Да и врачи диагностировали увеличение аденомы. После 2 недель приема курса почувствовал что частично ушло воспаление. А уже после 2 месяцев приема воспаление исчезло. Аденома не уменьшилась после сделанного УЗИ в конце курса, но и не наблюдалось увеличение. Спасибо за оказанную консультацию и помощь. В ближайшее время планирую пройти еще один курс.

Фото
Игорь Марчук

Одесса

После года лечения от туберкулеза легких и устойчивости к медикаментам в больнице сам врач порекомендовал попробовать настойку восковой моли. Долго искал в интеренете и остановился на семейной пасеке «Веселый Шершень», где получил полную консультацию и после получения продукции дали инструкцию по применению. Также заинтересовала схема лечения туберкулеза восковой моли с настойкой прополиса, так как больше нигде такого не слышал. Уже через 3 месяца приема заболевание перешло в закрытую форму и к 7 месяцу исчезли и дыры. Сейчас, будучи уже здоровым, пропиваю профилактически 3-4 раза в год. Спасибо за вторую жизнь.

Фото
Владимир

Харьков

Мой сын уже много лет болеет псориазом и мы перепробовали наверное уже пол аптеки препаратов от данного заболевания. Практически все или не дают эффекта, или вызывают аллергию. Вычитала, что очень хорошо помогает прополисная мазь. Получив консультацию от Ольги, что именно 40% прополисная мазь хорошо справляется с данным заболеванием мы заказали и остались очень довольны. Теперь только ей и спасаемся. А самое главное – есть эффект и нет побочных действий данного продукта.

Фото
Крамаренко Ирина

Днепрорудный

Постоянно работаю на улице и на огороде. Часто обветриваются руки. Попробовала кремлевскую мазь использовать как крем. И мне безумно нравится. Теперь заказываю периодически данную мазь у Ольги.

Фото
Жанна Игнатьевна

Кременчуг

Оставить комментарий
    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
ukraina.net.ua - каталог сайтов Украины